Suporterii de la meciul CFR Cluj - Dinamo sesizeaza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, printr-o petitie!


Suporterii de la meciul CFR Cluj - Dinamo au sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce nu au fost lasati sa intre pe stadion.

"Nu se poate explica altfel decizia de a bloca intr-un mod ABUZIV si DISCRIMINATOR accesul unor cetateni ai Romaniei, in deplinatatea drepturilor lor legale, in perimetrul unei societati comerciale. In acelasi sens, organizatorii au interzis accesul in incinta celor care cumparasera deja bilete pentru sectorul 'oaspeti'. Incalcand flagrant si abject orice urma a drepturilor omului, administratorii societatii s-au folosit si de calitatea de organizatori ai evenimentului sportiv CFR Cluj - FC Dinamo Bucuresti pentru a agresa suporteri ai echipei Dinamo Bucuresti aflati in alte sectoare ale stadionului si care se manifestau pasnic. Astfel, un individ dubios, neparand a avea legaturi cu stadionul, ci cu lumea interlopa (cunoscut fiind numarul mic al suporterilor echipei din Gruia), impartea pumni in dreapta si in stanga. Metoda securitatii de a isi elimina adversarii cu brute este inca vie si aplicabila", sustin suporterii in petitia lor.

"Pe aceasta cale, dorim sesizarea in primul rand a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, precum si a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, in ceea ce priveste evenimentele petrecute pe stadionul ?Dr. Constantin Radulescu? din Cluj, la partida CFR Cluj - FC Dinamo Bucuresti, din data de 7 noiembrie 2010. De asemenea, vrem sa tragem un semnal de alarma in fata opiniei publice in legatura cu comportamentul totalitar si ilegal al conducerii echipei CFR Cluj pentru a preintampina foarte posibile viitoare incidente si mai grave", au mai precizat suporterii.

Sute de suporteri ai echipei Dinamo nu au fost lasati sa intre pe stadion la partida de duminica cu CFR Cluj, pentru ca nu au avut buletine de Bucuresti. Cei care au vrut sa isi cumpere bilete nu au putut pentru ca nu s-au mai vandut inainte de inceperea meciului.

Comentarii Facebook