Studentul Andrei Anghel, mort în avionul prăbușit în Ucraina, mergea cu iubita în vacanță în Bali - FOTO

 

Alexandra, sora studentului Andrei Anghel, mort în accidentul aviatic din Ucraina, a vorbit despre fratele ei.

 

Studentul de 24 de ani, Andrei Anghel, era originar din Cluj, dar familia lui s-a mutat în Ajax, Canada. Sora acestuia a povestit că Andrei tocmai a terminat al doilea an de medicină la Cluj și mergea spre Bali cu iubita lui, Olga, pentru a sărbători. 

 

Am vorbit cu el când era la aeroport și era foarte încântat de această călătorie pe care o plănuiau de foarte mult timp”, a spus Alexandra. 

 

Mama lui Andrei l-a rugat să își amâne excursia pentru câteva zile pentru a-și reveni complet de pe urma unei răceli urâte, dar tânărul și iubita lu Olga au insistat să meargă în excursie pentru că au făcut rezervări. 

 

Alexandra a mai spus că fratele ei era un om vesel și ambițios. ”Era mai mereu fericit. Iubea viața și voia să schimbe lumea, din acest motiv voia să devină medic”, a afirmat sora tânărului, conform unui ziar din Canada.

 

Înainte de a veni la Cluj-Napoca pentru a-și continua studiile, Andrei Anghel a absolvit Universitatea din Waterloo. El a terminat liceul din Ajax și a lucrat ca asistent de laborator la un centru din Canada.

 

Reprezentanții UMF Cluj și-au exprimat regretul pentru pierderea celor doi, care erau cei mai buni studenti. 

 

În accidentul aviatic din Ucraina şi-au pierdut viaţa, din nefericire, şi doi studenţi de la Facultatea de Medicină a UMF Cluj, anul II, secţia engleză. Este un tânăr cu dublă cetăţenie, româno-canadiană, şi o studentă cu cetăţenie străină. Suntem îngroziţi de cele întâmplate şi ne pare rău că a avut loc un astfel de eveniment”, a spus Buzoianu, citată de Mediafax.

 

Conducerea Facultății a precizat că cei doi studenți din anul doi erau cei mai buni, așa că au fost trimiși să reprezinte facultatea la conferința din Australia. Andrei avea dublă cetățenie, română și canadiană, iar Olga, iubita lui, era din Germania. Ambii studiau la secția în limba engleză a UMF Cluj.

 

Participau la un congres stiintific unde aveau o lucrare si erau in drum spre acest congres. Pot sa va spun ca erau studenti foarte buni”, a spus Prof. Dr. Anca Dana Buzoianu.

Comentarii Facebook