Siluete SUSPECTE fotografiate în Pădurea Hoia, de lângă Cluj - VIDEO și FOTO

 

Un clujean a reușit să surprindă o serie de fotografii în care apar siluete între copaci, care au fostă umană.

 

Imaginile au fost realizate în luna august și reprezintă un bun instrument de lucru pentru specialiștii în incidente paranormale.  

 

Chiar dacă în multe fotografii prezența acestor ”făpturi” este discutabilă, sunt câteva imagini care, sigur, vor naște vii dezbateri. Le prezentăm mai jos,

 

 

 

 

 

 

 

Pădurea Hoia - Baciu este considerată una intre cele mai bântuite păduri din lume. Profesorul clujean Adrian Pătruț a vorbit într-un interviu despre misterele ascunse de Pădurea Hoia - Baciu și de fenomenele paranormale de acolo. 

 

Adrian Pătruţ a acordat un interviu Antena 3 și a făcut dezvăluiri senzaționale, greu de crezut pentru oamenii de rând.

 

Ceva cu totul aparte mi s-a în­tâmplat în 2000, în preajma Paştelui. Mă dusesem atunci la pădure cu un cercetător originar din Cluj, care trăieşte în Germania. Deodată, am observat că din vârfurile a mii şi mii de copaci curgea ceva. Era o sevă, un lichid... Parcă era un izvor ce curgea de pe copaci, de la 10-15-20 de metri şi se aduna la rădăcinile lor. Am rămas încremenit. 

 

Pădurea Hoia-Baciu e cunoscută pentru vegetaţia ei foarte, foarte uscată, aşa că era ceva neobişnuit ce văzusem noi acolo. A doua zi, când ne-am întors, nu mai era nici urmă din seva aceea abundentă ce curgea de pe miile de copaci. Pământul uscat o absorbise cu totul.

 

Mai există o altă întâmplare tulburătoare la care am asistat, şi pe care n-am povestit-o nimănui până acum. S-a petrecut după 1989 şi în ea a fost implicată o studentă de la Cluj. Eram cu toţii la liziera pădurii, la doar 50 de metri de oraş, pe coasta dinspre sud, care dă spre Someşul Mic şi de unde se vede tot oraşul, în­tr-o deschidere panoramică frumoasă şi mare. 

 

Şi atunci, ceva i s-a întâmplat fetei... Am văzut-o cum a stat tă­cută şi pierdută ca într-o transă, vreme de o oră. Şi când s-a trezit, ne-a povestit ceva straniu. Brusc, în­cepuse să vadă Clujul cel vechi, de acum mai bine de 50 de ani. Nu numai că-l văzuse, dar chiar se plim­base o oră întreagă (ora aceea a ei de transă!) prin Clujul fără blocuri. Mersese pe străzile şi pe bulevardele lui, aşa cum se înfăţişau ele şi înainte, şi în timpul răz­bo­iului. O vreme, am ascultat-o toţi, unii mai încrezători, alţii mai sceptici, după care ne-am dus la autobuz. Sfâr­şitul poveştii a fost stupefiant. Când să plătească, fata a găsit în buzunar o monedă de argint de 100 de lei, cu chipul Regelui Mihai. Apărută de niciunde! Era do­vada că ea fusese cu adevărat, o oră, în trecut. Călătorise, nu avusese o simplă retrocogniţie. E ceva greu de gândit, încă”, povesteşte profesorul Adrian Pătruţ. Citește AICI tot ce a declarat.


Comentarii Facebook