Si-a pierdut viata in urma unui banal accident de circulatie, de pe strada Fabricii

 

Un barbat in varsta de 23 de ani si-a pierdut viata in urma unui accident ce a avut loc sambata seara, in jurul orei 23:00, pe strada Fabricii.

 

Alcoolul si viteza au fost cauzele care au provocat un grav accident de circulatie, in urma caruia un tanar de 23 de ani si-a pierdut viata intr-un mod stupid.


Politistii sustin ca tanarul conducea regulamentar pe prima banda de circulatie, dinspre sensul giratoriu din cartierul Marasti spre strada Bucuresti. Pe banda a doua de circulatie se afla un alt autoturism condus de Cosmin Pepine. Potrivit politistilor, la un moment dat, Pepine a tras dreapta pentru a feri un alt autoturism care stationa, pentru a vira la dreapta. Fara sa se asigure, Pintilie a intrat pe prima banda, a tamponat masina condusa de tanarul care a murit. In urma impactului dintre cele doua masini, autoturismul a intrat intr-un stalp de pe marginea drumului.

Din cauza ranilor suferite, tanarul de 23 de ani a decedat, dupa cateva ore, la spital.

In urma testarii cu aparatul etilotest, Cosmin Pepine avea o alcoolemie de 0.95 grame la mie. Pepine a fost arestat duminica de catre Judecatoria Cluj Napoca, pentru 29 de zile, fiind acuzat de ucidere din culpa si conducere pe drumurile publice in stare de ebrietate.

Comentarii Facebook