Se PRĂBUȘEȘTE o VILĂ din Andrei Mureșanu. Vecinii ACUZĂ că proprietarii fac totul INTENȚIONAT - FOTO

 

O vilă din Andrei Mureșanu, cartierul rezidențial al Clujului, se prăbușește, având fisuri mari în pereți. 

 

Pompierii au împrejmuit zona, iar acum situația este evaluată de specialiști. 

 

Un locatar de pe stradă ne-a trimis fotografii cu acest imobil construit în anul 1930. ”S-au făcut lucrări de consolidare și s-a săpat un șanț pentru susținerea fundației, dar tocmai acolo se prăbușește casa. Practic s-a rupt din toate părțile. Structura de rezistență a fost fortață de această prăbușire și totul a crăpat”, ne-a scris Cosmin Surdu.

 

Clujeanul a spus că solul din cartierul Andrei Mureșanu este pretențios, iar casele vechi toate au fisuri și crăpături. ”Trebuie o fundație adâncă pentru a susține un imobil. Această vilă este veche și sigur nu este ancorată bine în pământ”, a mai spus locatarul.

 

 

-------------------------

UPDATE

 

Vecinii îi acuză pe proprietarii imobilului că au făcut totul intenționat, pentru a demola clădirea. 

 

Lucrările de consolidare sunt făcute cu un acord din partea Primăriei Cluj-Napoca. ”Noi am autorizat lucrările de consolidare, dar, potrivit legii, numai Inspectoratul de Stat în Construcții poate să verifice modul în care s-a lucrat. Noi nu putem să verificăm dacă prăbușirea s-a făcut intenționat, așa cum acuză vecinii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu. 

Comentarii Facebook