Image 1 of 2

Social

Scutul Negru cutremură Clujul. Poliția se face că nu vede scandalurile, iar interlopii bătuţi ameninţă că îşi fac singuri dreptate

   

În ultimele săptămâni, mai multe bătăi, în care au fost implicate echipele de intervenţie de la firma de pază Scutul Negru, au fost reclamate la Poliţie, fără să se întâmple nimic. 

 

De fiecare dată, reprezentanţi ai firmei de pază au contactat victimele şi au încercat să le convingă să nu depună plângere, deşi, de fiecare dată, acestea au suferit leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale cuprinse între 5 şi 55 de zile. Agenţii de la Scutul Negru au acţionat de fiecare dată împotriva unor indivizi certaţi cu legea, dar modul de acţiune şi violenţa extremă la care au recurs, face ca acţiunile acestora să fie încadrate ca şi fapte penale antisociale, extrem de grave, ultraj contra bunelor moravuri şi vătămări corporale grave. 

 

Ştiri de Cluj îi cere Prefectului de Cluj, Gheorghe Vuşcan, ca şi garant al respectării legii în teritoriu, să intervină energic pe lângă IPJ Cluj, singura instituţie care mai poate să intervină pentru a calma tensiunea, care a atins cote maxime în lumea interlopă clujeană. În lipsa unor reacţii ferme a autorităţile, victimele vor să îşi facă singure dreptate, ameninţând deja cu acest lucru.

 

Departamentul de investigaţii de la Ştiri de Cluj vă prezintă, azi, cazul de la Aghireş, unde 20 de luptători de la Scutul Negru au intrat într-o discotecă şi au bătut pe cine au apucat, inclusiv pe un agentul de poliţie Ivănescu, de la Postul de Poliţie Aghireş. În faţa discotecii se afla un echipaj de poliţie, compus din doi agenţi de poliţie, care au preferat să privească în altă parte decât să intervină. Agentul Ivănescu se afla în timpul liber, dar nu a depus o plângere. 

 

Incidentul de la Aghireş a avut loc în data seara zilei de 13 iulie. Una dintre victime, M.L., care a avut curajul să depună plângere la Poliţia Aghireş a povestit cum a fost bătut, cu o violenţă extremă, de către un comando de la Scutul Negru. În urma bătăii pe care a încasat-o, M.L. a primit certificat medico legal pentru cinci zile. Tânărul a povestit că totul a pornit de la o altercaţie pe care ar fi avut-o, înainte cu două săptămâni, la discoteca din Aghireş. ”Când am mers din nou, ne-au zis că avem interdicţie. Am mers acasă, dar am revenit peste o săptămână. Când am mers a ieşit unul de la Scutul Negru şi a zis că avem interdicţie. Ne-a zis să stăm afară două minute, ca să vorbească cu patronul dacă ne lasă. Agentul de pază de la Scutul Negru a revenit şi ne-a zis să intrăm în discotecă, dar fără scandal şi fără probleme. Au vrut doar să ne prindă înăuntru. Am intrat şi totul a fost bine pentru o jumate de oră. Imediat s-au aprins luminile şi au intrat vreo 20 de băieţi, dotaţi cu bastoane şi mănuşi. Au intrat pe două rânduri şi au luat la bătaie pe cine au prins. Au venit pregătiţi de război şi nu au mai întrebat cine eşti, direct ne-au luat la pumni. Au dat în cine a apucat. Nu a contat, au dat în toată lumea. Au lovit în toţi băieţii prezenţi. În uşă erau trei luptători şi nu au lăsat pe nimeni să plece. După ce ne-au bătut, ne-au pus pe burtă, apoi ne-au zis că fac cu noi instrucţie ca la şcoală. Fiica patronului de la discoteca, Alexandra, trecea peste noi şi indica pe cine să bată şi zicea să ne mai dea. Apoi ne-au pus în fund şi ne-au întrebat ce căutăm în discotecă. Apoi ne-au mai bătut o tură. A durat vreo 30 de minute. S-a urcat peste mine şi cu bastonul telescopic a dat în mine până l-a durut mâna. M-a lovit până mi-a crăpat pielea pe spate”, spune tânărul.

 

 

Un alt tânăr care a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a mers la IML Cluj unde a primit îngrijiri medico-legale este M.B. Acesta a fost lovit la picior şi a fost transportat la UPU cu un cărucior. O altă victimă se numeşte Vasile M. ”M-au lovit în zona coastelor şi nu am mai putut respira. Am ajuns la UPU Cluj unde au refuzat să mă consulte şi mi-au spus că pentru o radiografie să mă adresez la o clinică privată”, povestește Vasile M. 

 

La prima intervenţie a comando -ului de la Scutul Negru a fost luat la palme şi la pumni inclusiv un poliţist, agentul Ivănescu, de la Postul de Poliţie Aghireş. De frică, poliţistul a evitat să îşi decline calitatatea de poliţist şi să intervină pentru a opri acţiunea de intimidare. ”După ce ne-au bătut, ne-au luat de mână şi ne-au dus la doi poliţişti care erau afară. Unul era agentul Matiş şi al doilea ştiu că i se spune Costică şi ne-au zis că ne predau lor. Dar degeaba. Am sunat la 112 de mai multe ori dar tot degeaba”, mai spune victima M.L. Victimele mai susţin că de la 112 li s-a spus că de incident se ocupă poliţiştii din Aghireş, în timp ce aceştia raportau la Cluj că situaţia este sub control.

 

Cei doi tineri, care au primit certificate medico-legale, susţin că au fost contactaţi de către celebrul luptător de K1, Răzvan Benche, angajat la Scutul Negru. ”La UPU a venit şi Benche şi ne-a întrebat că vrem să dăm la Gardă, tot incidentul. Nu a venit cu ameninţări. Ne-a întrebat ce am căutat acolo la discotecă, nu ne-a spus să ne retragem plângerea, dar poate asta a vrut. Când am ajuns la UPU, imediat a venit şi Benche. Pur şi simplu a venit cu maşina şi a venit la mine şi a zis că poate vreau să vorbesc cu el. A zis că e Benche şi ne-a zis că bine au făcut colegii lui că ne-au bătut", mai susţine M.L.

 

Inspectorul de poliţie Alexandru Balint, şeful Poliţiei Aghireş, a confirmat faptul că a fost deschis un dosar penal pe numele a trei angajaţi de la Scutul Negru, care sunt acuzaţi de loviri şi alte violenţe.

 

 

Foto: Discoteca din Aghireșu

coral1_1_1.jpg
31-7-2013, 18:17
44 vizualizări
151 comentarii
scut alb3-8-2015, 1:01
ce sa te astepti de la scutul negru care = u cluj. la asta se pricep ei cel mai bine
andrey16-6-2014, 10:00
bravo voua scutul negru spargetile mutra la fraieri se tin tari smecheri si ei nu stiu sa deie cu pumnul tarani obositi
Serpico13-9-2013, 21:05
titlul vostru e aiurea din start! orice pedeapsa aplicata unui interlop este dreapta, fiindca e un interlop! cand renunta la viata de golan si infractor da, va avea drepturi, dar pana atunci, chiar si daca se apara e o infractiune.
Anto22-8-2013, 1:18
Mari interlopi sunteti si voi aia de la aghires, majoritatea nu aveti dupa ce bea apa, da sunteti plini de figuri dupa 2 beri :))
tony29-12-2013, 21:23
corect!
BUMBE21-8-2013, 2:13
EI sunt la puscarie si noi afara nu stiu cine sunt interlopii deci dativa in gura mamii voastre de cacati ce comentati fara sa stiti daca ati fi baieti vati da si nume nu tot anonime si nume dea p*** ca va futem in gura de aia nu va dati nume obsedatilor si cacatilor
Martin22-10-2013, 0:09
Cine vorbeste de anonimi .... cacati de oameni ce sunteti ...
Anton7-8-2013, 13:24
Bravo Scutul Negru! Exterminati gandacii societății !!!
KATE15-9-2013, 11:08
si eu sint agent de ordine intro discoteca, si in anumite cazuri chem politia, si iilinistesc ei.
ANONIM DATA 06 08 20136-8-2013, 13:31
SA VA FIE RUSINE CELOR DE LA PRESA DIN CLUJ SI DE LA GAZETA CA ATI SCRIS NUMAI PROSTI SI ATI DESCREDITAT FIRMA SCUTU NEGRU DACA ANGAJATII DE LA FIRMA DE PAZA SCUTU NEGRU AU ANCERCAT SAI OPREASCA PE ACESTI HULIGANI SI INTERLOPI VOI AI RIDICATI AN SLAVI VATI DUS SI ATI LUAT DECLARATII DE LA TOATA LUMEA DAR STI CE AMI DORESC SA VA BATA SI PE VOI ACESTI INDIVIZI SI ATUNCI SA VA MAI AUD GURA DE CE NU FACE ORDINE POLITIA SAU JANDARMERIA CARE SE FAC CA NU VAD NIMIC ANI LA RAND POLITIA AU AVUT TIMP LA DISPOZITIE SA FACA ORDINE SI SAI ANCHIDA SUTE DE CAZURI AFLATE PE MASA POLITIEI AU RAMAS NEREZOLVATE SAU MUSAMALIZATE SA NUMAI ZIC DE MAGISTRATII ASTIA DIN CLUJ CE FAC IEI LE DAU DRUMU ASTAI LEGE BINE CA IAU ANCHIS PE CEI DE LA SCUTU NEGRU IAR VAGABONZII ASTIA SANT AN LIBERTATE RUSINE SA VA FIE
dsan6-8-2013, 22:06
daca nu stii despre ce e vorba taci dracu din gura si nu te mai lua de ei pentru ca nu stii ce so intamplat si nici despre ce persoane vorbim aici!! mai informeazate si dupa da drumu la gura
Cosmin5-8-2013, 14:10
Impuscati maimutoii si jegurile de cocalari :)))
Ovidiu4-8-2013, 12:45
Dezinformati total publicul, luati declaratii si de la locuitorii din Aghiresu si aflati adevarutl, daca Politia nu face ordine macar bine ca fac altii
Serpico4-8-2013, 1:51
felicitari baietilor de la Scutul Negru daca, intr-adevar, fac ordine si baga spaima in interlopii de care Politia nu poate (sau nu vrea) sa se lege.
Ovidiu4-8-2013, 12:42
foarte adevarat
SCUTUL ALB..7-8-2013, 12:05
Oare toti din discoteca aia erau interlopi? Cred ca cititi stirea printre randuri. Ia vedeti in cate scandaluri sunt implicati "baietii buni" de la fuckin' SCUTUL NEGRU.Chiar asa de albi sa fie gorilele astea negre?Recent au fost condamnati 10 "ingerashi salvatori de interlopi" de la SN!!!!
eu15-8-2013, 13:25
nu au fost condamnati ingerasule! informeaza-te si nu mai vorbi fara tine
Felicitări! 3-8-2013, 20:49
Oameni buni, aici găsiți adevarul http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj/imagini-soc-schimba-perspectiva-incaierarilor-dintre-scutu-negru-si-interlopii-din-aghiresu/
d75-8-2013, 8:37
Aceste imagini sunt dupa ce s-a antamplat an discoteca.Dc nu dati imaginilr de la anceput!Futuva an gura de mincinosi ordinari!
Scăpați lumea de analfabeti 5-8-2013, 21:35
Ce inseamna ANCEPUT? Vai, vai....din pacate e plina lumea asta de analfabeti ca voi...macar daca v-ar dispărea rasa ....bravo Scutul Negru!
Nelu3-8-2013, 18:14
Trebuia violat maimutoiul asta!!!
Ovidiu4-8-2013, 13:08
violat putin zis, eliminat si erau cu unu in minus
6665-8-2013, 10:32
VIOLAT?
Tu si familia ta violata ar trebui daca gandesc ca si tine imbecilule!!!!!!MAIMUTOI SUNTETI VOI!
Ionut T.5-8-2013, 21:37
Pe asta din poza l-ati fi putut trage de codita in timpul violului :))))))
bin laden 3-8-2013, 13:39
Scutul Negru va avea probleme pt aceste executii publice. Tiganii trebuiau batuti in alte locuri, nu in vazul lumii. La presiunea media, politia va lua masuri urgente si firma va avea de pierdut, in viitor. E o greseala de abordare a celor de la conducerea firmei de paza pt ca se vor pierde bani multi, cu fiecare scandal de acest gen. Trebuie o alta abordare pt a castiga respect. BGS va avea de castigat de pe urma acestui scandal si mai ales daca Scutul Negru va avea probleme.
BUMBE3-8-2013, 5:38
bah de ce tot comentati aiurea an tranvai ?voi stiti ca au fost batuti oameni nevinovati care pur si smplu nu au avut nici o treaba cu interdictiile sau cu scandalurile ?de ce vorbiti de tigani ?de ce vorbiti cu nume ascunse ?de ce nu vb fata an fata cu ei de ce sunteti tari dupa un pc si un monitor ?de ce adresti jigniri unor oameni care stiti bine ca nu aveti ce sa le faceti ?sunt multe intrebari de ce .fata in fata sunteti exact ca si pizdele va pisati pe voi si mai si vorbiti de balcu si achimas care stiti voi bine ca va f** .de ce dracu nu taceti din gura .nu vorbiti fara sa stiti .si pe multi dintre care ati scris va stiu baietii asa ca ataentie !
Mincinosi oameni3-8-2013, 10:39
Nici nu i sigur ca aia de la Scut i au invinetit, ca astia peste tot iau de batut, pe unde merg :))
...5-8-2013, 11:31
MATA NEO ANVINETIT LA P*** DE CAT NEO SUPT
Au meritat5-8-2013, 14:08
Daca asa oameni, ca cel ce a comentat mai sus, au batut baietii de la Scut, merita sincere felicitări !!!
AK-473-8-2013, 2:42
Pt. gunoierii astia de la "stiri_de_rahat" ... Muriti !!! Sunteti jalnici,patetici cu stirile voastre de kkt! Dezinformati societatea clujeana la greu!
Pt. ciorile din zona si din toata Romania...solutia: o excursie intr-un nou Auschwitz!!!

"Spune NU Rasismului!!!" De-acord...dar in fata unor astfel de infectii in societate nu mai poti avea rabdare si mila!!!
DA DA2-8-2013, 18:57
TREBUIE ARSI TIGANI DIN COMUNA AGHIRES
Ovidiu4-8-2013, 13:09
din toata tara nu numai din aghires
eu9-8-2013, 11:20
ma da prosti sunteti nici macar nu is tigani handicapatilor.... nu tre sa fii t**** ca sa fii batut de politie sau ma rog in cazul acesta de scutul negru....trebuie doar sa fii la momentul nepotrivit la locul nepotrivit si iei bataie indiferent cine esti...acel politist de ce a luat bataie...si nu era t****...a preferat sa nu se legitimeze ca si cadrul apartinator politiei tocmai pentru a vedea ce se intampla....el mai mult decat sigur nu avea nici o vina...el de ce a fost batut? .....atata stiti sa ziceti tiganii tiganii....dar nu va si uitati despre cine vorbiti...in acea discoteca nu erau numai tigani....si bataie nu a luat numai cine sa zicem merita dupa parerea voastra,.,..a luat bataie toata lumea....deci comentariile rasiste pastratile pentru voi frustratilor
Aghiresu2-8-2013, 18:25
Voi chiar nu vedeti, oameni buni, ca toti aia din Aghiresu sunt fericiti ca i-a pus cineva la punct si pe aia? Care e stirea de senzatie? Rusine ca sunt lăsați sa scrie astfel de jurnaliști. Scandalul e pe 13, stirea apare in 31. De ce?
Ovidiu4-8-2013, 13:11
pai cineva trebuie sa apere intersele firmei PP Protect si s-au gasit astia de la Stiri de Cluj
Florin N2-8-2013, 9:43
Daca cei de la SCUTU NEGRU AR DA SI IN TIGANI DIN CORNESTI nu ar mai fi furturi in cariera, scutu negru va vrem in aghires permanent.
Pann2-8-2013, 10:10
Scutul Negru sa vina si in TICU .Ii asteptam cu drag!!!!!!
D135-8-2013, 11:39
CE SA FACA LA TICU? CA SUNTETI 20 DE BATRANEI AN TOT SATU!!!!!!!
Adevar crunt2-8-2013, 9:40
Toti sustinem scutul negru de la politisti la civili, daca un politist sau un jandarm da un pumn unui interlop cu siguranta va fi dat afara si de aceea intervine scutu negru, ei au scaparea asta sa zicem asa de a da pumni fara sa fie pedepsiti interlopilor, noi ne bucuram ca exista asa ceva .
Politia de cate ori i-ar casapi putin pe fraieri astea dar nu poate
...zzz...2-8-2013, 7:33
Jale .... traim intr-un oras unde Politia este de kakat si o hoarda de infractori fac legea!
Marius1-8-2013, 22:35
Fortza Scutul Negru ! Face ordine acolo unde politistii sunt prea corupti ca sa mai poata actiona !
liviu1-8-2013, 23:48
vorbesti aberatii.scutul negru va fi firma de paza inchisa in urmatoarea perioada.e foarte limepede cu ce se ocupa.in 2013 nu mai e loc de asa ceva.
Marius2-8-2013, 0:30
Stai tu linistit, ca nu au încălcat legea in asa masura incat sa fie inchisi.
tony!!!!2-8-2013, 9:14
Aiiiii..ce moare lumea de necaz!!!!;))))ca nu se desfinteaza SCUTUL-NEGRU..:)).M**E..fraierilor si voua si famililor si neamurilor voastre ,care va doriti acest lucru si din cate se vede tot incercati sa faceti o imagine proasta a firmei SCUTUL NEGRU..ACUMA SUNTEM MAI"TARI"..CA NICIODATA...E VORBA DE UNITATE..PIZ**LOR!!!!!!SI EXISTA O SURPRIZA PT CEI CARE ISI DORESC ASTA!!!sa moara de ciuda:)))
jonny3-8-2013, 13:42
Unde este domnul BENCHE????
kkk1-8-2013, 22:15
bag p*** in scutul negru da de ce nu inchide nime firma aia de c**** si aia is batausi au tupeu si atait in rest is niste cacaciosi daca as avea de a face cu ei unu la mina nu au uoita ei ziua aia si doi as vrea sa ii vad cind cer mila de se caca pe ei nde frica fost ----jandarm, campion de lupte , actual sportiv----
@kkk2-8-2013, 0:57
Dupa cum vorbesti esti un cocalar abject , posibil sa fi luat bataie de la ei , dar te dai mare smenar pe aici si cand dai ochii cu ei stai in 4 labe ori nu mai sti pe unde sa treci. Cu de astia ca tine se duce tara in jos ! Agramatule !
calin4-8-2013, 13:50
Oare stie kkk ce inseamna agramat?cred ca ai folosit cuvinte mult prea grele pt ce poate el digera!:))
je1-8-2013, 22:07
Ati observat ce lant are la git "victima" ?
Cunostinte2-8-2013, 10:13
Da, e un manelist borat, nu leaga o propozitie...un alcolist si un drogat, care face instructie cu copiii din zona, si cand isi găsește nanasul urla ca o femeie violată peste tot :)))
s***2-8-2013, 12:54
Borat ai neamu tau fraiere care lucrezi o luna pentru banii pe care iei ai cheltuie pe zi.Vedetiva de lucru vostru ca mai mult nu va duce capu !Cine as astia de la sc negru?
O grupare de recidivisti care castiga maxim 2500 RON pe luna iar cocalari fac banii astia pe zi.DACA AI VRETI AICEA PE CEI DE LA SC NEGRU CHIAR VA RUGAM SA FACETI TOATE DEMERSURILE SA AI ADUCETI CA DE ATUNCI NU AU MAI VENIT.S***** PULA DE FLAMANZI CU IEI CU TOT!!!!!!
Cunostinte 2-8-2013, 14:57
De unde au banii aia? Se prostitueaza in olanda nevasta lui Silviu(fratele lui asta de la Zoo din poza) ca sa aiba ce mânca ei, ca altfel ar fi muritoei de foame, cum erau si mai demult.
D72-8-2013, 16:28
Ai vrea sa mori de foame cum mor iei?Sa se prostitueze tot neamu tau si nu o sa ai banii lor!Si spunetile lor an fata nu va ascundeti ca ai aveti an spate pe''' SC NEGRU.
D72-8-2013, 17:04
Dai dracului de ciori!bine au facut ca le -au dat!
bravo1-8-2013, 21:27
Bravo Scutul Negru ! face ordine acolo unde politia e de kkt
mihai1-8-2013, 20:50
scutul negru se cred dumnezeu ,dar o sale vina randul si lor sa raspunda faptele ,fac abuzuri pt ca au pe cineva in spate
Justitiarul1-8-2013, 18:37
Este reprobabil sa iti faci sg dreptate, de le convine unora sau nu cei de la scut au facut ordine in multe locuri unde nici politia nici nimeni nu calca... daca acesti interlopi nu ar teroriza discotecile si cartierele nimeni nu si-ar angaja agenti de la scut la paza, trebuie sa recunoastem ca nu vedem nici un agent PP, COD etc decat la mal sau unde e rost de bani facuti usor, cu agenti de varsta a 3a, nu pe stadion, nu in zonele conflictive. NU PAZNICUL PAZESTE VIA CI FRICA....
s***2-8-2013, 12:58
DECE NU MAI VIN DACA AS ASA DE BUNI?S***** PULA CU IEI CU TOT DE FRAIERI
Bravo Scut2-8-2013, 13:43
Pentru ce sa vina? Nu v au umilit destul? Piz**lor , stati in patru labe pe acolo cand mai vin baieti
D135-8-2013, 11:36
NOI STAM AN PATRU LABE DAR VOI BAIETII ASTIA CIUMEGI VEZI DOAMNE FACETI PE IEDUTII CAND MAI VENITI PE AICI!!!!!
Cocalari batuti 1-8-2013, 18:31
Taranilor, ati luat-o peste muitza si acum gata, plangeti la ziar? Nu mai sunteti smecheri? Poponari micutzi ce sunteti voi !
liviu1-8-2013, 22:07
pt ce faci trebe sa si raspunzi.acuma poti raspunde in scris nu cu bata.e mai bine asa.e mai dureros sa stai la frig 4-5 ani.o seara buna
unu 3-8-2013, 1:04
ma ala ce ii consideri smecheri pe aia de la sn sa iti spun ceva uitate la scandral alegira sa vezi cine is pizdele clujului fac si ei pl mare unde se poate pe sate ca in rest.... cand ii bat alti pe ei is la garda pe sub birouri fac felatii balerini
Altu3-8-2013, 9:09
No offence, SN e cea mai buna firma de paza din Judet! Nu sunt adeptul violentei, dar uneori cu indivizi ca cel din poza, nu se poate altfel.
Andreea1-8-2013, 18:20
Bravo Scutul Negru !
Scapati Clujul de ciori infecte ca astia!
Da`le sa sara !
VERITAS1-8-2013, 20:13
In numele cui se adreseaza STIRI de...prefectului?Ai interlopilor?Cateodata e nevoie sa fie pedepsiti cei ce profita de o legislatie prea blanda(gastile de interlopi)deci Bravo SN
david1-8-2013, 17:16
se pare ca pana nu omoara pe nimeni astia de la scutu negru nu face nimeni nimic
Yon 1-8-2013, 17:55
Stai linistit, ca nu omoara pe nimeni, dar trebuie sa ii limisteasca cineva si pe acesti smecheri de doi bani, din Aghiresu Sat, care au uitat de vremurile in care rabdau de foame. Au dus ceva fete in Olanda, le-au obligat sa se prostitueze si acum is mari smecheri, nu mai poti frate sa stai de ei. Ei bat pe toata lumea ca is smecheri!
pt david laba trista1-8-2013, 18:06
mai David muiutz mic numai daca nu o omoara pe mata cu pulele in inima:)))))....da-te-n gatu matii! ! !
grea gramatica asta!1-8-2013, 16:41
va rugam,nu mai dati net la tara!lasand gluma la o parte,cred ca se da prea mare importanta unor scursuri ale societatii gen inaripatele din Aghires sat,sa trecem la lucruri serioase!
pt TINE DA SI MATA2-8-2013, 9:38
Ma tu vorbesti de gramatica care scri greseli, incepi propozitia cu litera mica !
I M BE CI L U LE
vasilica3-8-2013, 15:28
ba, vezi ca mata are cratima. analfabetule!
George B1-8-2013, 15:59
Bai Prodan tu fati treaba lasa tuuuuuuu
traian basescu1-8-2013, 14:36
Da-i dracu ca bine le-a facut. Nu au laut-o ei pe coaja degeaba. Problema e implicarea zero a agentilor de politie, care mai si dezinformeaza ca totul e sub control. Sub controlul cui? Dar nu e nicio problema, le vine si lor randul.
Ionuț1-8-2013, 16:01
Majoritatea oamenilor din Aghires sunt fericiti ca a reusit cineva sa ii puna la punct pe acești infractori. Poliția nu isi face datoria pt ca ei is mana in mana cu 'sefu' care ii protejează, si care le da amenzi minime, doar cand incepe lumea sa faca scandal ca nu se iau măsuri împotriva acestor infractori.
lol1-8-2013, 14:20
Sa intelegem bine, voi inainte de toate reclamati faptul ca Scutul Negru bate niste interlopi, in loc sa reclamati in primul rand ca Politia nu face ordine in lumea interlopa? No offence, dar eu ca cetatean as prefera sa fie vreo 2- 3 firme ca asta de care scrieti si sa regleze ei situatia. Nu stiu cum se face ca niciun agent de paza nu a facut excese si nu a venit sa-i bata pe pensionarii de la mine de la bloc. daca insa sunt reglari de conturi, e altceva.
Plus de asta sunteti de cosmar.....sa intervina prefectul si Politia petru " a calma tensiunea, care a atins cote maxime în lumea interlopă clujeană". Apoi credeam ca tre sa intervina sa elimine interlopii nu sa ii calmeze si sa-i scoata din tensiune.
ANCA TARATURA1-8-2013, 14:17
ANCA zdreanto nu ti ar placea sa i aliniezi pe toti de la SCUTUL NEGRU sa o iei pe jigodia de mata si sa le s***** puloacele pana va inunda gurile alea puturoase cu spermalau????:))))))))))
baga mi as puuula in rasa matii de javra....ar fi fost bine daca te ar fi prins ciorilea alea infecte pe tine si pe mata sa-si spele branza de pe pule in voi bine si apoi as fi fost curios daca mai erai asa tare in clantza......hahahahahahaaa.....sau poate v ar fi placut javrelor....intreab o si pe mata vezi ce zice........:))))))))))))))))))))))))))
Ionut1-8-2013, 14:09
Daca ala e corupt oare sefu de post din Aghires, Balint ce e? Un flamand care are conturi la toate magazinele alimentare din comuna. Pentru 100 de lei ia spus lui Prodan sa nu ii puna fiola lui Marin(baiatul din poza) cand a venit de la majoratul din Leghia. Era beat si drogat la volan. A fost si acolo sa bata invitatii de la majorat sa vada lumea ca ii ciumeg.
omuletu1-8-2013, 13:58
scutu Negru? Marius Ciprian Pop? finu lui Basescu? Baciu Bogdan Politist la Floresyi? cine sunt oare astia ? eu zic ca nimeni voi ce ziceti? Nemes marele violonist care cinta la urechile unor Politisti Oare?
clujean1-8-2013, 13:31
aceste actiuni ale SN sunt binevenite din punctul meu de vedere
e bine ca incep sa faca ordine intre interlopi atata timp cat politia nu o face
prea s-a aglomerat acest oras cu personaje tip cocalar de dorobanti si e cazul ca cineva sa faca curat

altfel in 2-3 ani ne vom limita si nu vom mai merge in centru la cafele sau seara in cluburi ca cine stie la cine te uiti urat si te ia la palme...sau mai rau

sincer eu cred ca desi nu e legal este foarte moral ceea ce fac ei
De la Manastur1-8-2013, 12:38
Mai omanei mai ziaristi , Scutu negru are pile pana la minster sau mai sus, NEMES (patronul) isi petrece timpul liber cu capi politiei , Benche are var dulce la prefectura , ce sa faca politia si prefectura, nimic.
Dar va mai marturisesc ca bine au facut cu tigani din satul acela
M....1-8-2013, 13:18
ce t**** luatias familia in p*** ca in discoteca romanii au fost numa...
pt M1-8-2013, 15:57
Bai boratura vrei sa o f u t pe mata in gura si tu sa te uiti
Alex1-8-2013, 12:32
Ca un rezumat din cate inteleg eu , Baietii de la Scutul Negru sunt UN RAU NECESAR , care curatza CANCERUL DIN SOCIETATEA NOASTRA ... BRAVO SCUTUL NEGRU !!! Daca politia nu isi face treaba , macar baietii acestia si-o fac , BRAVO !!!
P.S. Inteleg ca aceste victime "INTERLOPI" terorizau de mult comuna AGHIRESU ! De ce politia nu a interventi ??? Rusine
isus cristos1-8-2013, 12:28
scutul negru nu sunt decat un grup infractional care s-au organizat sub numele asta si si-au inregistrat faradelegea sub forma de firma!
iuda2-8-2013, 1:47
ma isus ma...
Nelutu1-8-2013, 12:02
Multumim scutu negru pt ca au bagat spaima in tigani astea imputit din Aghires-Sat.
Lumea zice ca agenti de paza din echipa de interventie au bruscat un politist dar nu vorbeste cand acesti tigani au bruscat politia din aghires si nu o data si plus stiu un caz cand un individ pe nume ACHIMAS a dat de pamant cu un politist de la mascati (trupele de interventie)
Cred ca 90% din comuna Aghiresu tine cu Scutu Negru a lui NEMES
Un cetatean cu studi superioare1-8-2013, 11:53
Cei din Aghires-Fabrici mutumim scutului negru, suntem oameni de rand ca i-au educat pe batausi din sat , si ii sustinem , deoarece fiecare asa numita victima are nu un dosar penal ci mai multe si nu o zi la puscarie ci ani de puscarie. Sunt cei mai violenti hoti din judet, cei din Aghiresu, Multa lume nu cunoaste cum acestea au vilat talharit batut si furat din case masini pe strada, oameni de rand din Aghires sunt disperati de acesti indivizi gen Lingurar , Balcu , Achimas si lista continua. Au facut un excel de zel bine meritat, Stiri de Cluj nu va bagati unde nu stiti ce se intampla.
Si domnul insp. Balint este satul de aceste personaje zis de voi aici victime, dar victime sunt oameni de rand din AGHIRES SI NU NUMAI SI POLITIA. Bravo scutu negru macar inca de 3 ori batuti bine sa se invete minte . Ca legea nu ii oprese si ani de puscarie.
real1-8-2013, 11:50
salut! politistul ivanescu civil la discoteca? foarte bine ca i-a dat, pentru ca un are ce cauta intre drogati,betivi si alti adolescenti maimult sau mai putin seriosi care se distreaza. felicitari scutul negru! falsul questor pa-c**-aru un face nimic,decat pazeste hotii de lemne,camatarii traficantii etc. sincer e nevoe de scutul negru in cluj. probabil ca in interventiile lor mai gresesc. cu totii gresim. cu politisti ca ivanesci suntempe nicaieri.....ceau!
coco1-8-2013, 11:56
adevarat......ivanescu un are ce caute in politie......se vede clar ca scutul negru a colaborat profesional cu agentii de politie care erau in timpul serviciului........cu scandalagii trebue sa fim fermi......
tony!!!!1-8-2013, 13:54
sa nu vorbim prea multe despre acest agent de politie agresat...in primul rand era in stare de ebrietate foarte avansata..si era si cu masina..sa nu vorbim mai mult..ca avem si probe..o pot confirma si colegii lui care erau la fata locului!!!!!!!!!!!!!
ciollo1-8-2013, 10:37
Bine ca le-o dat la lingurari ca merita! Ei cred ca fac legea peste tot dar uite ca sunt care le tin piept. Prea multe s-au int si in aghires. Am auzit povesti si cu laguna ca mergeau oameni cu cortul si tiganii intrau peste ei ii bateau si le luau tot ce aveau la ei ba chiar violau femeile si cacaturi deastea! Spargeau masinile furau si devastau! Si se mira lumea ca nu mere nimeni la laguna! Bravo scutul negru! Tineti-o tot asa!
SCUTU NEGRU = GRUP CRIMA ORGANIZATA1-8-2013, 10:30
SCUTU NEGRU = GRUP DE CRIMA ORGANIZATA

SCUTUL NEGRU ARE LEGATURI CU PERSOANE CU FUNCTII INALTE IN POLITIA DIN CLUJ DEACEEA NU SE FACE NIMIC IMPOTRIGA ACESTOR MAFIOTI CU ANI DE PUSCARIE IN SPATELE LOR.

POLITIA = MAFIA
calin4-8-2013, 13:59
sa-mi s*** ciorapii de antrenament!
dan1-8-2013, 10:03
daca si politistul IVANESCU s-a c**** pe el de frica atunci ce sa mai zic de ea lege.
G1-8-2013, 9:47
Cu alte cuvinte Stiri de Cluj apara infractorii, dupa cum si autorul recunoaste:
"Agenţii de la Scutul Negru au acţionat de fiecare dată împotriva unor indivizi certaţi cu legea..."
....
Buna treaba!!!
penibil1-8-2013, 9:17
ba soica tu te-ai tampit? adica astia sunt de vina ca au batut interlopii? sunteti tot mai penibili. sunteti incredibil de penibili. nu-s astia de la scutul negru usi de biserica dar sa aud ca il compatimiti pe boul ala de agent care a batut un baiat pentru ca s-a dat la prietena copilului sau e ceva nemai auzit.
valy1-8-2013, 14:09
Fraerilor, daca bateau numai pe cine trebuie nu era nimik, dar au batut si oameni nevinovati care au mers la discoteca sa se distreze. V-ar placea sa fiti intr-un club sau o discoteca si sa intre cineva peste voi si sa o luati pe cocoasa fara sa fiti vinovati?

numai bine
alin1-8-2013, 9:06
Ar trebui desfintata politia, ca orice bugetari isi fac treaba incet si prost, nu merita platiti din bani publici, cu salariile la nespalatii aia de politai mai bine ar face primaria un contract beton cu scutul negru si ar fi liniste in comuna. ANCA conform carei legi esti pedepsit? Nu vezi ca totu-i cu curu in sus in tara asta?, de la revolutie incoace numai este lege, nu fi naiva. Politia de ce nu a chemat trupele de interventie gen DIAS sau jandarmeria? Mumai pentru port ilegal de arma alba trebuia sa ajunga la inchisoare ala cu sabia.
carvit1-8-2013, 9:05
PUBLICA ACUM ANUNTUL TAU AUTO PE www.carvit.ro SI VINDE MASINA IN CEL MAI SCURT TIMP!
Anonim1-8-2013, 9:04
Nu inteleg de ce un ziar cu pretentie trebuie sa intervina pentru drepturile unor indivizi certati cu legea. In fotografie se observa un individ cu usoare echimoze. Pai daca este asa de sensibil de ce s-a facut interlop?!... De ce nu s-a facut avocat sau ziaris?... Si de ce sa acuzam serviciile de interventie sau politia pentru ca-si fac datoria?! La violenta se raspunde cu violenta! In tarile civilizate indivizii certati cu legea care dau dovada de violenta sunt impuscati!... La noi legea este prea blanda!
Sam1-8-2013, 9:03
Interlopi batuti (am sentimentul ca nu degeaba) = ordine si disciplina. Inseamna cei insarcinati isi fac treaba. Ameninta? Politia sau firmele de paza trebuie sa-si faca in continuare bine si cu seriozitate treaba. Legal.
Protonic1-8-2013, 8:44
Bravo Scutul Negru. Azi in Cluj maine in toata tara.
Slabi jurnalisti, uitativa la poza facuta de ei se vede ce lantoc gros de interlop are batutul.
No Co.
eu1-8-2013, 8:42
ma bucur in sfarsit ca sunt oameni pe care te poti baza si sunt sigura nu i asa cum spun
asa numite 'victime',fara motiv nu se bat oamenii!asa ca hai sa o lasam moarta,iar politia ca de obicei sta si se uita ca sunt niste amarati si li frica,uitati va in america cum lucreaza cei de la politie dar cum arata si ce sa mai vb de ai nostrii spagari?daca ai interdictie de ce ai mai incercat si dupa o saptaman?nu stii ce inseamna cand nu mai ai ce cauta acolo?singur ti l cauti tarane si dupa de o incasezi faci p*** mare!hai sa ne victimizam si sa cerem bani cat putem ca ma lovit,mentalitate de taran prost!sa va dea in gura pana o sa stiti sa va comportati,ar trebui schimbati baietii de la scutul n cu parlitii de la politie!!!
DX1-8-2013, 12:43
Toate pizdele care au comentat aici sunt comandate de familia aia de grasi si urati a lui DODO.Nui nimic adevarat.Dece nu sunt comentarii de la oamenii de rand?
sunt sclavii aia de pe langa MORGA numai ei fac comentarii .
Eu1-8-2013, 18:13
Probabil fetitele astea ce si-au luat-o nici nu stiu sa scrie :))))
west1-8-2013, 8:38
CEVA E PUTRED LA CLUJ !
nicu1-8-2013, 8:18
asteptam ca Scutul negru sa faca ordine si in clasa politica . sa se convoace sedinte de partid (in plen) apoi Scutul negru sa intervina fara rezerve si cu toata energia in aceste sedinte . ordinea partidelor va fi aleasa prin tragere la sorti - pt impartialitate . apoi sa treaca si la primenirea conducerilor institutiilor statului (in caz ca mai ramane ceva de primenit dupa actiunile in randul partidelor)
Martor1-8-2013, 3:50
Eram acolo, si am vazut cand au intrat interlopii aceștia inauntru, i-au împins pe cei de la Scutu Negru, au intrat fortat inauntru. Ei au interdictie acolo din luna Martie, cand au provocat un alt scandal, asa cum faceau de fiecare data cand erau lăsați sa intre. Agresau clienții localului fara nici un motiv, iar lumea se temea sa ii reclame, pt ca cei de la politie sunt mana in mana cu ei.
dodo1-8-2013, 1:32
Interesant.Par niste justitiari.Justitiarii sunt ok intr-o societate cu o politie flescaita, corupta si paralizata ca a noastra.Devin negativi cand bat nevinovati.Cand se va intampla asta nu vor mai fi justitiari ci infractori protejati de militie.
!!!1-8-2013, 0:10
Astea destepti care tot comentati aiurea v-ar fii convenit sa fie fratii vostri,prieteni sau altcineva din familie in locul lor?Sa-i s***-ti pe aia de la scutu negru toti
dudu1-8-2013, 0:08
...pai asta din poza are un lant de aur tipic ...tziganesc!!hahaha!! ..tot suportul pt "batausii" de vagabonzi!! de ce nu se plang oamenii cinstiti ??? deci ...fara mila pt tzigani si interlopi!!! auzi articol..."saracii interlpii batuti!!! is fac ei dreptate?? o sa primeasca dublu!!
.....1-8-2013, 10:20
Nu va necajiti voi de noi !voi vedetiva de lucru si atat ca mai mult nu puteti !De restu ne vom ocupa noi.
...1-8-2013, 10:39
tot cate 20 sa dormiti si an pat
dd731-7-2013, 23:23
Benche e capul rautatilor,mereu face astfel de interventii, e un interlop, dar sa stea linistit ca se va ocupa cineva de frumoasa lui sotie!!!
eu eu1-8-2013, 1:28
daca esti barbat nu te pune cu femeile... zero barat ce esti; ;) de tine trebuie avut grija, poate ai si tu o mama, o sora , se gaseste cineva si pt ele stai linistit;)
dd51-8-2013, 11:51
Benche nu ai devina dar restu o sa aiba mari probleme cu cei batuti.Sigur se vor razbuna !
calin2-8-2013, 12:19
dd7 eu is prieten cu sotia lui benche. mie imi iei bilele in gura!
me31-7-2013, 23:18
Bravo Scutul Negru! Prin Floresti prin cartierul de tigani nu faceti o vizita? Va asteptam cu inima deschisa si cu ochii inchisi.
pop31-7-2013, 22:57
Sa le umfle falcile la interlopi. Daca aia au avut interdictie inseamna ca nu is usa de biserica, ba mai mult is pericol public. Sa se bucure ca au doar incasat-o si nu au facut si parnaie. Cat despre cei de la scutul negru, sunt convins ca nu se leaga asa intamplator de ori si cine. Daca ti-o ceri, ti-o primesti e simplu. Eu trec pe langa cei de la scutul negru zilnic si nu au nici o problema cu mine. Deci calmati-va, toti aia care si-au luat bataie cu siguranta au facut rau la altii intrecut, si acum s-a intors roata. Cat despre politistul acela care a fost umflat, normal ca nu a depus plangere daca s-a stiut cu musca pe caciula, poate isi mai pierdea si functia. Cel mai probabil si el o fi avut ceva antecedente si a inteles ca asta e rasplata pentru el si a acceptat-o fara sa depuna plangere. Iar toti infractorii aceia care au depus plangere sunt niste fete palide. Trebuia sa isi vada de treaba lor si nu avea nimeni nimic cu ei. Din cauza unor imbecili ca aceia nu merg eu in cluburi si discoteci, ca numai de retarzi poti sa dai, clar nu gasesti oameni intregi pe acolo.
Darwin31-7-2013, 22:14
ba sa nu intervina niciun prefect si niciun politist! sa-si dea in cap maimutoii de la Scutul Negru cu interlopii. sa se taie, desfigureze si omoare. sa dispara toti! iar pseudo-jurnalistii astia de la stiridecacao ar trebui sa se gandeasca ce rol au in societate: sa vii sa le iei apararea unor interlopi pentru ca au fost batuti este o rusine si, daca ar exista autoritati, blogul asta de rahat maine ar fi inchis.
silviu31-7-2013, 22:40
ar trebui sa te inchida la canal. ce treaba au jurnalistii cu asta. ca au scris despre un caz. daca maine afli din ziare ca masina lui benche a sarit in aer, ce zici? acolo se va ajunge daca nu va interveni STATUL, prin forta lui.
darwin31-7-2013, 23:00
silviu, maica, nu e vorba de faptul ca au scris, ci de cum au facut-o. nu poti sa le iei apararea unor interlopi, infractori. punct! si da, sa sara in aer toate masinile furate din Germania si Franta, conduse de jegosii astia care, mai repede sau mai tarziu, omoara pe cineva! pentru scursurile astea umane n-o sa-mi para niciodata rau, indiferent de cine si cat le da pe coaja! deci, silviu, lasa tu canalul, ca nu cred ca ai auzit nici de canalizare.
pentru toti care comenteaza aiurea31-7-2013, 22:09
vad ca multi comenteaza pentru toate partile.
un singur lucru e clar: NIMENI NU ISI FACE SINGUR DREPTATE. NIMENI.
Cei de la Scutul Negru gresesc cand practica acesta batai, cum si politia gresteste cand lasa in libertate tot felul de indivizi de doi bani cum sunt cei din Aghires.
eu31-7-2013, 22:48
Categoric, nimeni nu isi face dreptate singur, atata vreme cat politia isi face datoria.
6661-8-2013, 11:08
Va asteptam la Aghires luptatorilor Sa vedem daca aveti curajul sa mai veniti.Si nu au batut pe nimeni fara nici un motiv si nu au intrat cu forta an discoteca dupa cum zic cele trei fete de la sc negru care erau de servici.Daca sunteti asa de buni dece nu s-a mai deschis discoteca de atunci?Ce sa faca scutu negru aici?Ai futem an c** !
666 LACHE1-8-2013, 14:10
ma muian mort de 666 baga mi as puuula in mormantu familiei matii de cioara balistica tu esti una dintre prunele care au fost violate sigur ca prea schelalai trag in gura matii de t**** borat....toti tiganii ar trebui arsi futu-va neamu in gura de lepre ca toti sunteti infractori....nici macar le temnita nu meritati sa stati sa cheltuie statul banii nostrii cu voi leprelor.....ARSI DE VII GUNOAIELOR ! ! !
Eu1-8-2013, 19:07
Chiar credeti ca nu se va mai deschide discoteca pt niste ciori ca astia din poza? Oamenii aia is destepti, asteapta ei ceva...dar garantat nu e nici Scutul, nici nimeni intimidat de niste ciori ca voi. Huooooo!
666 TE F***2-8-2013, 22:34
BAI LACHITULE NERVOS! DUPA CUM OBSERV EU TU AI AVUT O COPILARIE TARE ZBUCIMATA.CRED CA AI FOST ABUZAT SEXUAL AN ULTIMUL HAL DE NISTE TIGANI DEACEIA AI ANJURI AN HALU ASTA!
6661-8-2013, 10:53
Daca mai insistati mult poate veti avea si voi colindatori mascati !iar pt tine fraiere flamand ce esti nu te baga an seama si vb de cum trebuiau batuti ca poate o sa te antalnesti cu ceva bari de fier striat.Iar cei de la scutu negru o sasi primeasca datoria ca asai frumos sa ati platesti datoriile.
Pagina:12Inainte

Cele mai citite ştiri din Social

3012 vizualizări
22-6-2018, 9:45
Tânăr dispărut în centrul Clujul, căutat de familie / Update: A fost găsit» Vezi tot
1954 vizualizări
22-6-2018, 18:25
Imagini cu suspectul care a plantat cutia cu explozibil lângă mașina unui pompier, în Mănăștur FOTO/VIDEO» Vezi tot
1372 vizualizări
22-6-2018, 16:01
Percheziții la traficanți de droguri, la Cluj. Trei ”dealeri” au fost puși sub arest preventiv FOTO» Vezi tot
723 vizualizări
22-6-2018, 17:15
Portretul robot al autorului tentativei de jaf de la CEC Bank Mărăști. Îl recunoașteți? FOTO» Vezi tot
721 vizualizări
23-6-2018, 11:27
Tâlhari reținuți la Cluj. I-au smuls lănțișorul de la gât unei femei în plină zi, în cartierul Între Lacuri» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?