Sala de sport de 700.000 de euro de la Liceul Sportiv Cluj nefolosită de 2 luni

 

Sala de sport de 700.000 de euro de la Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca, inaugurată în urmă cu 2 luni de primarul Emil Boc, nu este folosită pentru că directorul școlii ”nu se riscă”.

 

Sala a fost construită din fondurile Primăriei Cluj-Napoca, fiind dotată după toate rigorile momentului. Directorul liceului, Ioan Măcelaru, a refuzat să deschidă sala până acum pe motiv că nu are ”toate avizele necesare. Avizele de la Direcția de Sănătate Publică Cluj și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Nu vrea să riște că în sală s-ar putea întâmpla un incident”, a declarat o sursă din cadrul liceului clujean.

 

Directorul Ioan Măcelaru a refuzat să spună prin telefon, din ce cauză sala nu este folosită, deși i-a fost predată de Primăria Cluj-Napoca. Sursele Știri de Cluj precizează că directorul s-a speriat după ce presa l-a sunat să îl întrebe ce se întâmplă cu această sală de sport noi și nefolosită, iar luni, 15 aprilie, o va deschide elevilor, chiar și fără avize.

 

Reprezentanții organizației municipale de Tineret a PNL Cluj îl acuză pe Emil Boc pentru că sala este nefolosită. ”În curând vine vacanţa de vară, iar pentru liceul care a obţinut zeci de medalii naţionale şi internaţionale de-a lungul anilor, nu rămâne decât amintirea zilei de 13 februarie, când primarul a tăiat o panglică şi s-a dat în stambă în sala de sport executând câteva aruncări de la 7 metri cu o minge de handbal. Pentru a nu ştiu câta oară Emil Boc se grăbeşte cu tăiatul panglicilor, ca să dea bine la ştirile de seară, iar după el nu rămân decât investiții parțial terminate cu o grămadă de probleme”, a precizat Ioan Bâldea, președintele TNL Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook