Poneiul Rocky nu mai are ”BULETIN de Parcul Central” - FOTO

 

Poneiului Rocky, prezent în Parcul Central din Cluj-Napoca de 17 ani, i-a expirat ”buletinul” de Cluj. Municipalitatea nu i-a prelungit stăpânului său autorizația de a lucra în acea zonă. 

 

O campanie de susținere pe Facebook a adunat mii Like -uri, iar în paralel sunt adunate și semnături.  

 

Peste 2.000 de Like-uri!!! Sunteti incredibili! Domnul Mircea si Rocky va multumesc din suflet! Poate ca si Primaria va tine cont de numarul imens de sustinatori ai poneiului din Parcul Central si nu va mai refuza cererea de abonament al domnului Mircea”, se arată pe pagina Salvaţi poneiul Rocky din Parcul Central Cluj-Napoca. Petiția poate fi semnată în parc, în fiecare dupa-amiază.

 

Reprezentanții municipalității susțin că autorizația lui Mircea Chioreanu va fi prelugită, dar numai după ce activitatea lui va fi reglementată. ”Autorizația se emite în baza regulamentului de ocupare a domeniului public, dar activitatea respectivă trebuie reglementată. În momentul în care vor fi operate modificările, Primăria va emite un nouă autorizație”, au explicat reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

 

În acest moment, Mircea Chioreanu și poneiul Rocky au ”buletinul de Parcul Central” expirat, cu toate că mii de oameni doresc să îi vadă în continuare în Parc.

 

Comentarii Facebook