Pieton lovit de un șofer RATUC, pe trecerea de pietoni de pe Memorandumului. UPDATE: Cine e de vină? - FOTO

 

Un pieton a fost lovit de un șofer RATUC, pe trecerea de pietoni, de pe strada Memorandumului, din dreptul Electrica.

 

Pieton lovit de troleibus, pe strada Memorandumului, pentru că cei de la RATUC nu respecta semaforizarea de la trecerea de pietoni”, ne-a scris Marius Șofron, clujeanul care a realizat și fotografia și care a fost martor la accident.

 

Accidentul a avut loc marți dimineața, în jurul orei 7.30. Pietonul a fost lovit de un troleibuz care circulă pe linia 7.

 

Cazul a fost dezbătut și pe Facebook, de un martor la acest accident. La cum vin ratucii dinspre Manastur si cum intra pe Memorandumului, intr-o zi trebuia sa se intample si asta! Din pacate”, scrie pe Facebook, Daniel Rus.

 

De foarte multe ori soferii RATUC forteaza semaforul si trec chiar daca pietonii au verde. Se pare ca se grabesc si altii, nu doar ratucii”, a mai completat cineva.

 

Si de foarte multe ori trec chiar pe rosu la semaforul care e doar pentru ei. Iar cei care o iau la stanga de pe Memo au verde plin”, a mai scris un clujean.

 

Foto: Marius Șofron

--------------------------

UPDATE

 

”Pietonul, un baiat de 15 ani a vrut sa traverseze fara sa se asigure. Daca era verde pentru pietoni, troleibuzul lovea mai multi. Acea trecere de pietoni e foarte aglomerata. Pietonul a sarit in fata lui, soferul nu l-a mai putut evita”, ne-a scris un alt martor.

 

 

 

 

Comentarii Facebook