O ambulanta a fost implicata intr-un accident in fata la Melody! Soferul si un pacient au fost transportati la spital VIDEO si FOTO

 

O ambulanta a fost implicata intr-un accident de circulatie produs in jurul orei 22.00. Ambulanta transporta un pacient la Clinica de Contagioase si a fost lovita de un Logan, al carei sofer nu a acordat prioritate de trecere.

 

Ambulanta venea dinspre Sora cu semnalele luminoase pornite si se intrepta spre cartierul Zorilor.  In momentul in care traversa Piata Unirii a fost lovita in partea stanga de Loganul care venea dinspre cofetaria Carpati.

 

"Soferul a fost transportat la UPU si a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar se pare ca nu e grav. Din fericire, pacientul era asigurat in ambulanta cu centurile asa ca nu a patit nimic, dar a fost dus la UPU Cluj pentru investigatii", a declarat pentru Stiri de Cluj, Horia Simu, seful Serviciului de Ambulanta Cluj. 

 

Potrivit acestuia, soferul ambulantei implicate in accident nu consumase bauturi alcoolice. Din primele cercetari, rezulta  ca vina apartine soferului masinii Logan, care nu a acordat prioritate de trecere.

 

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate de Primaria Cluj-Napoca in Piata Unirii. (Vezi mai jos imaginile)

 

Vezi si...

Accidentul din fata Hotelului Melody in care a fost lovita o ambulanta, surprins in direct de camerele de supraveghere! VIDEO Imagini Socante

Comentarii Facebook