Mitropolitul Bartolomeu, transportat de urgenta la un spital din Viena cu o ambulanta privata! Vedeti cand a fost luat de la Urologie! VIDEO

 

Mitropolitul Bartolomeu a plecat vineri seara la Viena cu o ambulanta privata, care a venit de la Bucuresti. Starea Inalt Preasfinteiei Sale este grava, fiind internat de cateva saptamani la Institutul de Urologie si Transplant Renal Cluj.

 

Directorul Aeroportului International Cluj, David Ciceo, a declarat pentru Stiri de Cluj ca "ambulanta aeriana apartine fimei Afla Air si a venit la Cluj de la Baneasa. Mitropolitul Bartolomeu a fost adus la aeroport de catre medicii de la Institutul de Urologie si Transplant Renal Cluj si de aici va pleca la Viena insotit de secretarul personal di doi medici de la SMURD Bucuresti".

 

Purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, preotul Bogdan Ivanov, a declarat ca IPS Bartolomeu va fi internat la Clinica AKH din Viena, pentru un examen cardiologic de specialitate.

Deplasarea s-a facut cu acordul Mitropolitului.

 

Mitropolitul Clujului a fost internat cu o saptamana inainte de Craciun la Institutul de Urologie si Transplant Renal Cluj, unde a urmat un tratament pentru o afectiune cardiaca, dar nu a mai fost externat pentru ca starea lui nu s-a imbunatatit.

 

Cursa a decolat de la Cluj Napoca la ora 22.30 si va ajunge la Viena in circa o ora si 30 de minute.

 

Comentarii Facebook