La Iulius Mall Cluj, le-au fost blocate roțile, după ce au parcat AȘA și se plâng că-s JECMĂNIȚI - FOTO

Un client Iulius Mall Cluj s-a ales cu roțile blocate, după ce parca unde era obișnuit dintotdeauna, dar acum este nemulțumit și aduce acuze.

 

Este vorba despre parcarea improvizată de șoferi în fața magazinului Altex, din subsolul Iulius Mall Cluj. Trei șoferi din imaginea de mai jos s-au ”ars” după ce au parcat acolo și s-au ales cu roțile blocate. Pentru a ieși din această situație aveau posibilitatea de a achita 100 de lei, iar roțile urmau să fie deblocate. 

 

Plin de înverșunare, unul dintre cei amendați și-a deschis un blog și a început să arunce cu noroi în cei de la Iulius Mall Cluj, care au făcut exact ceea ce solicită de mult timp șoferii iritași de cei care parchează în locuri nepermise: au blocat roțile.  

 

 

Redăm mai jos părerile șoferului amendat:

 

Se pare că Iulius Mall Cluj întâmpină dificultăți financiare și a luat o masură fară precedent și anume de a-și amenda propriii clienți care parchează unde obișnuiau sa parcheze în ultimii zece ani. Sincer nu mă așteptam ca să aibă dificultăți financiare decat după ce se ridică cel de-al treilea mall în oraș însă se pare că problemele au început să apară încă de acum.

 

Lăsând gluma la o parte, haideți să vedem de la ce a pornit totul. Dacă citești această postare înseamnă că ști că vis a vis de acest magazin Altex sunt niște parcări regulamentare de unde mașinile ies puțin mai greu atunci cand pe sensul de mers stau parcate alte mașini. (adica întotdeauna)

 

Problema aceasta (nu știu dacă o pot numi problemă) există dintotdeauna, nu este noua însă până acum nu s-a luat nici o masură. Deci toți cei care parcau pe sensul de mers (fiind un sens de mers foarte mare în care încap 2 mașini și jumatate) parcau pentru că știau că se îngăduie acest lucru. Bineînțeles ca toți șoferii știu că legal nu este voie, dar toți știu de asemenea că se permite de către conducerea Iulius Mall.

 

Ideea este că au fost niște șoferi (începători din punctul meu de vedere) care s-au plâns la Iulius Mall că nu pot ieși din parcare din cauza celor parcați pe sensul de mers.

 

Și care a fost soluția Iulius Mall Cluj? A montat 2 stâlpi cu 2 indicatoare în care se arată că staționarea sau parcarea este interzisă.

 

Și care este problema? Problema este că nimeni nu vede acești stâlpi, dar și daca i-ar vedea, probabil ar considera că au fost acolo dintotdeauna și vor continua să parcheze în continuare acolo.

 

Ce s-a rezolvat cu soluția Iulius Mall Cluj? NIMIC Nu s-a rezolvat nici ”problema’ parcării și s-au mai și amendat oameni nevinovați. Cu alte cuvinte au pierdut ambele partide de clienți și a caștigat Iulius Mall Cluj niște bănuți. (+imagine negativă)

 

Nu zic că Iulius Mall ar trebui să permită în continuare să se parcheze in acea zonă, cu toate că eu personal doar acolo parcam pentru ca pur și simplu nu găsești alt loc, dar dacă tot vrei să rezolvi o problemă, de ce nu vrei să o rezolvi elegant astfel încât să fie toată lumea fericită, la urma urmei toți sunt clienți ai dvs nu?

 

PS. În parcare am întâlnit o femeie care pur și simplu nu avea bani să plătească deblocarea roții, nu știu ce a rezolvat în final, dar să VĂ FIE RUȘINE că vă tratați clienții in felul acesta”, a scris șoferul cu roata blocată pe blog, citat de zoso.ro.

 

Comentarii Facebook