Infractorul din Romantic s-a mai CONFRUNTAT cu Scutul Negru, după ce a distrus un magazin din cauza unui parizer

 

Flaviu Breaz, în vârstă de 29 de ani, este cel care l-a tăiat cu sabia pe un angajat Scutul Negru și pe un amic al acestuis, duminică dimineața, în jurul orei 7.00, în clubul Romantic. 

 

Flaviu Breaz este un apropiat al interlopilor Ionuț Tripon și Rareș Ciprian Marc și s-a evidențiat în 19 ianuarie, în Florești, când a devastat un magazin pentru că i s-a părut că un parizer miroase ciudat.  

 

Duminică, 19 ianuarie, în jurul orei 23:30, Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti a fost sesizată despre faptul că în incinta unui magazin alimentar din comuna Floreşti are loc un scandal. Poliţiştii care au intervenit la locul indicat au identificat şi imobilizat un suspect de 29 ani din comuna Floreşti.

 

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar, proferând injurii şi trântind mai multe rafturi cu produse. 

 

Ulterior, acesta s-a deplasat într-un alt local public din apropiere unde a provocat scandal, deranjând consumatorii şi personalul angajat al localului. 

 

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere de arestare preventivă, preciza IPJ Cluj, într-un comunicat de presă din 20 ianuarie.. 

 

Înainte a fost dus la UPU 1, unde a făcut scandal, iar medicii au chemat firma Scutul Negru, care asigură paza. Un echipaj a fost trimis la Unitatea pentru Primirea Urgențelor Cluj, iar Flaviu Breaz a fost pus la punct, fiind într-o avansată stare de ebrietate. ”Faci scandal? Îți cumperi parizer, dar conduci un BMW? Fac pariu că ești pe roșu cu benzina, dar vii aici și faci pe nebunul”, l-a pus la punct unul dintre agenți.

 

Flaviu Breaz nu a fost reținut pentru 29 de zile, deoarece un procuror a considerat că nu prezintă pericol public.

 

În 26 ianuarie, el a chefuit în clubul Romantic și s-a reîntâlnit cu unul dintre agenții Scutul Negru, care se afla în afara programului. ”A adus sabia din mașină și l-a tăiat la cap. Pe un prieten al colegului nostru l-a tăiat la mână. Și-a adus sabia din mașină și i-a atacat, iar apoi a dispărut”, conform unor martori.

 

În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin serviciul unic de urgenta 112, despre faptul că, în incinta unui local public din municipiul Cuj-Napoca a izbucnit un scandal.

 

Poliţiştii au intervenit la locul indicat, unde au identificat doi bărbaţi agresaţi, de 31 şi respectiv 41 ani. Persoanelor rănite li s-a acordat primul ajutor la faţa locului, ulterior fiind transportaţi la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale.

 

Din cercetările efectuate a rezultat că între cei doi bărbaţi şi un tânăr de 29 ani ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, iar acesta   i-a agresat, provocându-le leziuni la nivelul capului şi membrelor.

 

Agresorul a părăsit localul şi este suspectat de poliţişti de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

 

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru identificarea şi prinderea suspectului.

--------------

UPDATE

 

O apropiată de-a lui Flaviu Breaz ne-a declarat, telefonic, că incidentul de la magazinul din Florești a izbucnit pentru că acesta s-ar fi intoxicat cu un parizer stricat. ”El a fost cel care a sunat la poliție pentru a reclama cele întâmplate. La UPU el a fost cel luat la rost de Scutul Negru, nu invers. Vă rog să scrieți adevărul. Flariu Breaz nu este recidivist, el este victimă”, ne-a spus femeia, care nu a vrut să își dezvăluie identitatea.

 

Aceasta a negat și informațiile făcute publice de IPJ Cluj, conform cărora Flaviu Breaz ar fi devastat magazinul din Florești.

 

Apropiata lui Breaz nu a putut spune nici de ce acesta se ascunde.

Comentarii Facebook