Incendiul de la Janis Stuf a fost surprins si de cititorii Stiri de Cluj.ro - VIDEO amator

 

Incendiul de la clubul Janis Stuf din aceasta dimineata a fost surprins in imagini si de cititorii Stiri de Cluj.ro, care ne-au trimis filmuletele realizate pe adresa office@stiridecluj.ro.

 

Imaginile Video trimise de Silviu ii arata pe lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj (ISU) in timp ce incearca sa stinga incendiul. Cititorul Stiri de Cluj se afla in trecere si se indrepta spre caminele din Hasdeu. "Am vazut ca nu se putea trece pentru strada era blocata. Am filmat cu telefonul cateva imagini de pe teresa unui local. Vedeam cum pompierii se afla la ultimul etaj al cladirii unde a functionat Janis Stuf si flacarile izbucneau de peste tot".

 

Un alt student din caminul Hasdeu a filmat incidentul din curtea Spitalului de Pneumoftiziologie din Cluj, situat la cateva zeci de metri de locul incendiului, a filmat si el. Dragos Petcu ne-a pus la dispozitie filmarea tot pe adresa office@stiridecluj.ro. Imaginile sunt mai clare si prezinta starea in care a ajuns cladirea in care a izbucnit incendiul. "Trei etaje au fost mistuite si sunt distruse. Focul s-a extins si la cladirea de langa. Nici nu era greu pentru ca mansarda era din lemn", a spus Dragos.

 

Si pe site -ul YouTube au fost postate imagini de la incendiul de la Janis Stuf.

 

Asteptam si alte imagini si fotografii de la locul incendiului pe adresa office@stiridecluj.ro

 

 

Pe aceeasi tema:

 

Incendiu la clubul Janis Stuf. Localul a ars din temelii. Trei etaje sunt scrum si focul s-a extins si la cladirea invecinata - VIDEO

 

Patronul de la Janis Stuf, Adrian Munteanu, a mai pierdut si in 2009 clubul "My Way" tot intr-un incendiu

 

 

Comentarii Facebook