Miercuri 24 Aprilie

Gradina din jurul Catedralei Sfantul Mihail, folosita ca WC public

 

Forul Tineretului din Judetul Cluj (KIFOR) i-a atras atentia viceprimarului Laszlo Attila despre faptul ca gradina din jurul Catedralei Sfantul Mihail a devenit loc de tranzit si WC public.

 

"Forul Tineretului din Judetul Cluj (KIFOR) a fost martorul unui eveniment cu adevarat trist in seara zilei de sambata, 25 iunie. In timpul festivalului organizat in Piata Unirii in acest weekend, gradina din jurul catedralei Sf. Mihail, care initial era si cimitirul Clujului, era folosita drept zona de transit si chiar pe post de WC public. Filiala clujeana a organizatiei a documentat evenimentele si i-a atras atentia viceprimarului Laszlo Attila despre cele intamplate", se arata intr-un comunicat al organizatiei.

 

Reprezentantii Forului vor depune in cursul zilei de luni "o atentionare bilingva insotita de fotografii si la Primaria Cluj-Napoca".

 

Reprezentantii organizatiei acuza Primaria ca emite autorizatii pentru festivalurile din centrul Clujului "fara a se asigura in prealabil de protectia monumentelor istorice si fara garantarea unor masuri organizatorice minime", se mai arata in comunicat.


Foto: KIFOR

Comentarii Facebook