Garda financiară închide un club din centrul Clujului. Vezi aici despre ce local este vorba



Poliția împreuna cu Garda Financiară au făcut o razie în centrul Clujului noaptea trecută, pentru a verifica modurile de încasare și înregistrare a sumelor provenite de la clienți.

Printre localurile în care a fost realizată razia s-a aflat și clubul Janis Stuf, unde polițiștii au constatat un surplus nejustificat în valoare de 649 lei. Garda Financiară a hotărât să oprească activitatea clubului pe o perioadă de trei luni și să îi amendeze pe proprietari cu suma de 9.000 de lei. De asemenea, suma de 649 de lei a fost confiscată.

Comisarul șef al Gărzii Financiare Cluj, Emil Ilea a declarat că acțiunea de la clubul Janis a fost coordonată de Poliția Cluj. "Ni s-a cerut să trimitem o echipă și am înțeles că s-a găsit o sumă de bani care era în plus față de incasările din noapte respectivă. Această suma este de peste 600 de lei. S-au dispus măsurile legale", a precizat Ilea.

 

Conducerea clubului Janis Stuf a precizat că banii găsiți de polițiști reprezentau ciubucul chelnerilor și că localul nu va fi închis. ”Vom contesta în instanță această decizie, dar nu o vom respecta”, au declarat cei de la Grupul Janis.

Comentarii Facebook