Fiul preotului din Huedin, Ioan Horea Morcan, implicat într-un incident la balul unde a murit elevul din Huedin

 

Bărbatul de 28 de ani care a dat cu spray paralizat la Balul Îndrăgostiților din Huedin este Ioan Horea Morcan (foto), fiul preotului din Parohia Huedin 1, Ioan Morcan. Tânărul este un cunoscut scandalagiu.

 

Foto: Sergiu Trifu, elevul decedat


Polițiștii precizează că localul în care s-a produs incidentul era asigurat de o firmă de pază. Agenții de securitate au vrut să îl dea afară pe Ioan Horea Morcan din sală, dar acesta a folosit spray -ul paralizant. Anchetatorii discută cu martorii pentru a vedea ce s-a întâmplat cu exactitate.

 

Inspectorul general școlar Cluj, Valentin Cuibus, susține că elevul care a murit, Sergiu Trifu, avea o problema cardiacă mai veche. ”Noi am trimis încă de sâmbătă dimineața, de la ora 7.00, o echipă de inspectori acolo pentru a verifica acest caz. Am aflat până acum că fiecare elev participant a putut să își invite doi prieteni la aceast bal. Așa a intrat și acest bărbat de 28 de ani acolo. Băiatul care a murit avea o afecțiune cardiacă mai veche, care ar fi putut fi accelerată de doi factori, consumul de alcool sau de etnobotanice, dar se pare ca nu era băut”, a spus Cuibus.

 

Un medic legist contactat de Știri de Cluj a precizat că ”o persoană cu probleme cardiace, care intră în contact cu gazul de la un astfel de spray, poate avea probleme. Se poate accelera un infarct pe fondul unei alergii provocate de una dintre substanțe care intra in componența spray-ului”.

 

Ioan Horea Morcan este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind supravegheate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin. Polițiștii susțin că între decesul elevului Sergiu Trifu și gazul spray -ului lacrimogen nu este nicio legătură.

 

Elev de 18 ani mort la Huedin, la Balul Îndrăgostiților, din cauza unui spary paralizant - EXCLUSIV

Comentarii Facebook