Elevă de la Liceul pentru Deficienți de Auz Cluj, bătută cu bestialitate de o ingrijitoare VIDEO


Imagini șocante au apărut pe internet, de la Liceul pentru Deficienţi de Auz din Cluj-Napoca, în care o elevă este lovită cu bestialitate de către o îngrijitoare.

În imagini se poate observa cum îngrijitoarea o lovește, de repetate ori, pe elevă cu pumnii în față, iar când aceasta încearcă să riposteze, femeia începe să o amenințe.

În cele din urmă, o altă angajată o ia pe adolescentă și o trimite la dormitor, însă îngrijitoarea care a bătut-o continuă să o amenințe, spunându-i ”O să te omor!”.


Directoarea Liceului pentru Deficienţi de Auz, Zoe Piontchevici, spune că incidentul a avut loc duminică seară, când a fost anunţată, iar când a venit era linişte. Ea mai afirmă că va fi declanşată o anchetă, urmând să fie analizate imaginile, precizând că angajata care a lovit-o pe eleva de clasa a VII-a nu este pedagog, fiind îngrijitoarea care îi supraveghea pe copii pe timpul nopţii.

"Am deschis o anchetă, urmărim camerele noastre şi putem analiza ce s-a întâmplat. Am înţeles că două fetiţe s-au certat şi doamna supraveghetoare a vrut să le despartă, să le potolească (...) Supraveghetoarea riscă ce e mai grav (...) A spus că nu a mai putut controla, că ea nu a vrut decât să despartă copiii, care erau agitaţi", a declarat, luni dimineaţă, pentru Digi 24, Directoarea Liceului pentru Deficienţi de Auz din Cluj-Napoca, fără a preciza ce sancţiona riscă angajata.



Comentarii Facebook