Doi polițisti din Cluj, RĂNIȚI de un șofer beat. Judecătorii l-au arestat pe 30 de zile

 

Un șofer de 25 de ani a luat mașina mamei sale și a produs un accident soldat cu rănirea a doi polițiști aflați în misiune.

 

Accidentul s-a produs în seara zilei de marți. ”În 20 octombrie, în jurul orei 23.30, un bărbat de 25 de ani din Aghireșu, în timp ce conducea pe DJ 108C, pe raza comunei Aghireșu, pe fondul consumului de alcool a pătruns pe contrasens și a lovit autospeciala de Poliție. 

 

Din accident a rezultat rănirea ușoară a polițistului și a celui din drepta șoferului. 

 

După testarea au aparatul etilotest a rezultat că șoferul care a pătruns pe contrasens avea o alcoolemie de peste 1 la mie alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore și a fost dispusă măsura arestării pe 30 de zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan. 

 

Cei doi polițiști se deplasau la un accident de circulație care fusese raportat în localitatea Gârbău, dar nu au mai ajuns. Dispeceratul a trebuit să trimită alt echipaj, iar unul suplimentar a investigat accidentul de la DJ 108C.

 

Judecătorii au considerat că șoferul este periculos. Dacă mama acestuia va raporta autoturismul furat, bărbatul ar putea fi acuzat de mult mai multe infracțiuni.

 

Foto. Arhivă

Comentarii Facebook