Deținutul evadat de la Cluj a fost prins în Florești. A făcut un lucru BIZAR

 

Deținutul de 45 de ani care a evadat din arestul IPJ Cluj în cursul zilei de duminică, 14 august, a fost prins în Florești. 

 

Czika Laszlo, 45 de ani, a fost depistat marți seara, în jurul orei 22:00, în timp ce se plimba pe strada Cetății, din localitatea Florești, județul Cluj.

 

Procurorii fac cercetări pentru a afla cum a evadat și ce a făcut în cele două zile în care a fost liber.

 

”În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condițiile și împrejurările care au condus la producerea acestui incident. Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor la momentul incidentului”, precizează anchetatorii.

 

După 2 zile de fugă, Czika Laszlo a ajuns la capătul puterilor, marți seara. Acesta parcă a vrut să fie găsit sau a fost scos din locul în care se ascundea (un imobil în construcție) de foame. El a fost reținut în timp ce se deplasa pe stradă, probabil fiind la capătul puterilor. Anchetatorii urmează să îl interogheze și să afle ce s-a întâmplat cu exactitate. 

 

Conform unor surse, deținutul evadat a fost monitorizat îndeaproape de polițiștii de la mai multe structuri și a fost reținut în momentul oportun. 

 

Conform unor surse, imediat după ce a evadat, deținutul din Covasna a fost identificat în Gruia, pe imaginile unei camere de supraveghere, dar apoi i s-a pierdut urma. El ar fi plecat din zona arestului într-un taximetru. 

 

Czika Laszlo ar fi evadat în timp ce își făcea plimbarea în curtea interioară a arestului de la IPJ Cluj. Expert în spargeri, bărbatul de 45 de ani a reușit să deschidă fără probleme un lacăt, cu ajutorul unor chei potrivite și așa a fugit, fără ca cineva să își dea seama.

 

Dispariția lui a fost semnalată numai după un timp, iar apoi s-a dat alarma, fiind organizate filtre la toate ieșirile din Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook