DECIZIE stranie! Poliția Cluj i-a luat permisul paramedicului SMURD după accidentul de pe Memorandumului

 

Poliția Rutieră Cluj i-a suspendat pe trei luni permisul paramedicului care conducea autospeciala SMURD, implicată în 18 februarie într-un accident la intrare pe strada Memorandumului.

 

Conducătorului auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la culoarea roșie a semaforului prin care s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale. Întrucât avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune acestuia îi era permis să încalce regulile de circulație, dar trebuia să își ia măsurile obligatorii de precauție pentru a nu cauza un accident rutier”, precizează Biroul de Presă al IPJ Cluj.

 

Paramedicul V.I. conducea ambulanța SMURD care transporta un pacient spre Clinica de Ortopedie. Mașina circula pe linia destinată transportului în comun și a fost lovită de un șofer care circula dinspre strada Emil Isac. 

 

Eu circulam cu semnalele luminoase și acustice pornite și domnul cu Volvo venea de pe strada Emil Isac. A traversat intersecția și m-a lovit. A zis că cineva l-a claxonat și nu a auzit ambulanța”, a declarat în 18 februarie paramedicul de pe autospeciala SMURD.

 

Sursele Știri de Cluj precizează că paramedicul conducea autospeciala SMURD pentru că șoferul angajat era în concediu, iar conducerea SMURD Cluj i-a obligat pe toți paramedicii să obțină atestat de șofer pentru că personalul este subdimensionat.  

 

Paramedicul V.I. are acum permisul suspendat pentru trei luni.

 

Ambulanță SMURD lovită de un șofer în centrul Clujului: A zis că nu m-a văzut deloc - VIDEO

Comentarii Facebook