Cum fură romii un telefon în Piața Mărăști! Sunt CĂUTAȚI. Puteți AJUTA? - VIDEO

 

Un grup de trei romi au căutați de poliție pentru un furt de telefon. 

 

Incidentul s-a produs în Piața Mărăști, vineri, 20 aprilie, în jurul orei 19.00. Din imagini se vede cât de tupeist este hoțul, nefiind la prima faptă de acest gen. Acesta a văzut unde era telefonul mobil, și-a pus pe mână un hanorac și s-a ciocnit de tânăra mamă, în timp ce i-a sustras telefonul mobil, profitînd de faptul că femeia a fost speriată de faptul că a fost bruscată.

 

Dacă aveți informații, așteptăm să ne comunicații detalii.

 

”La Secția 2 Poliție Cluj-Napoca se află inregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”furt calificat”, polițiștii desfașurând activitați pentru identificatea și tragerea autorilor la răspundere penală.

 

De asemenea, dorim sa atragem atenția asupra a ceea ce se vede foarte bine în imaginile difuzate de dumneavoastră, modul de acțiune  al autorului. Acesta studiază victima și vede unde aceasta tine telefonul mobil, adică la vedere pentru hoț în partea din spate a corpului, adică exact unde este cel mai ușor de furat.

 

 

Pentru a evita astfel de situații recomandăm ca gențile, rucsacurile sau alte astfel de bagaje să fie ținute sub observație, iar telefoanele/portmoneele sa nu fie ținute la vedere, astfel încât să nu atragă atenția și să vă transforme într-o țintă”, a precizat agent șef principal de poliție Traian MORAR, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook