Crater din Cluj acoperit de Dorel cu nisip, în bătaie de joc! Ce a pățit un clujean - FOTO

 

Un crater apărut pe un drum din Cluj-Napoca îi scoate din minți pe șoferi, mai ales că s-a lovit de batjocura muncitorilor care fac treabă de mântuială.

 

Azi dimineata am trecut cu masina peste un crater si mi-am frecat-o sub si sunt singur ca nu sunt singurul, cat am stat sa fac poze alti soferi vazandu-ma au strigat catre mine sa trimit aceste poze la primar.

 

Acest drum este intens circulat mai ales dimineata si se formeaza coloane de masini din cauza gropilor, acest drum a fost sapat acum o luna si s-a turnat doar pamant pentru acoperire si intrebarea mea este: ”Daca sunt drumuri mai putin circulate in stadiu de lucru si se duc la bun sfarsit, acestea mai importante dupa lucrari raman asa neasfaltate corespunzator doar cu pamant asa doar sa acopere craterele?”, ne-a relatat pățania Cosmin.

 

Cazul s-a petrecut pe Tăietura Turcului.

-----------------

UPDATE

 

A fost vorba și este încă de o lucrare a E ON Gaz de înlocuire a unei conducte cu subtravesare a căii ferate. Termenul de finalizare a lucrării era 11 septembrie, dar l-au depășit și au fost amendați cu 6000 de lei, amenda maximă prevăzută de lege. În acest moment, au refăcut o parte din gropile de acolo, le-au acoperit temporar, ca să nu mai fie atât de mare deranjul pe care l-au făcut și estimăm că mai au circa 10 zile până când vor aduce drumul la starea inițială. În fiecare zi, Primăria îi verifică și le va aplica și alte sancțiuni, dacă va fi nevoie.

 

Acum am putut să aplicăm amenda maximă și îi urmărim să le finalizeze. Având în vedere stadiul lucrărilor, apreciem că mai durează 10 zile până la refacerea completă a drumului. La finalizare se va asfalta așa cum era inițial”, a spus Emil Boc.

 

Înainte de E.ON Gaz a lucrat și Compania de Apă, care a remediat un defect. 

Comentarii Facebook