Clujenii nu mai au suflet? Citește cazul cutremurător al unui bătrân căzut în stradă, în Piața Unirii, și ocolit de trecători - FOTO

 

Un caz cutremurător s-a consumat marți după amiaza, în ”inima” Clujului, Piața Unirii. Un bătrân căzut în stradă nu a fost ajutat de nimeni zeci de minute.

 

Bătrânul trecut de 70 de ani a căzut fără forță în zona automatului de parcare din Piața Unirii. ”Eram acolo și l-am văzut. Am sărit să-l ajut. Vă rog să mă credeți, am cerut ajutorul a zeci de trecători. Mi-au spus că nu au timp de așa ceva. În cele din urmă am vorbit cu niște studenți francezi, care m-au ajutat să îl duc până la o șaormerie, de lângă Diesel. Acolo a stat la căldură până când a venit un echipaj de la ambulanță”, ne-a povestit Ion Novăcescu, un blogger clujean, care s-a zbătut să îl ajute pe acest bătrân.

 

Medicii de la Ambulanță au fost nevoiți să îl care pe brațe, atât de slăbit era, iar apoi să-l ducă la urgență.

 

Ion Novăcescu a spus la final că această poveste l-a marcat și că ”nu este posibil ca din zeci de oameni niciunul să nu aibă 5 minute pentru a se opri și a-l ajuta pe acest amărât. Putea fi bunicul oricăruia dintre noi. Cum îl puteam lăsa acolo în stradă, în ploaie și în frig? Unde e umanitatea clujenilor?”, s-a întrebat Novăcescu. 

Comentarii Facebook