Clujeanca Lavinia Cristina Samoila, fosta directoare la L'Oreal, s-a aruncat de la etajul 8! - FOTO


Clujeanca Lavinia Cristina Samoila, fosta directoare la L'Oreal, s-a aruncat de la etajul 8, al blocului in care locuia in Bucuresti.

 

Lavinia si-a pus capat zilelor miercuri noaptea, cand a sarit de la etajul opt al blocului de langa statia de metrou Iancului, precizeaza Adevarul.ro.

 

Tanara, in varsta de 32 de ani, a absolvit Liceul "Emil Racovita" in anul 1996 si "Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj Napoca si locuia de 10 ani in Bucuresti. Ultima data a lucrat pentru compania farmaceutica Sanofi Aventis, iar anterior a fost, timp de trei ani, brand manager la L'Oreal.

 

Vecinii Laviniei au povestit ca in ziua dinaintea dramei a avut un comportament ciudat: si-a vopsit parul in rosu si a umblat desculta pe strada.

 

Inainte de a se sinucide tanara si-a facut bagajele si le-a scos in fata usii, dupa care s-a intors in apartament si s-a aruncat pe geam. Procurorii care cerceteaza decesul au declarat ca asteapta expertiza medico-legala, pentru a afla mai multe informatii despre aceasta moarte violenta.

 

Reprezentantii L'Oreal Romania si-au exprimat si ei regretul fata de tragedia petrecuta:

 

"Suntem intristati sa aflam despre decesul Laviniei Samoila. Ca urmare a informatiilor publicate, referitoare la legatura sa cu L'Oreal Romania, dorim sa aducem urmatoarele claificari: Domnisoara Lavinia Samoila a fost angajata in cadrul L'Oreal Romania in perioada ianuarie 2006 - ianuarie 2009, ca Product Manager, si a luat decizia de a parasi compania pentru a raspunde unor noi provocari profesionale, in urma cu 22 de luni. Gandurile noastre se indreapta catre familia si catre prietenii ei", a declarat pentru Stiri de Cluj .ro Dana Dobrescu, Corporate Communication Manager L'Oreal Romania .

Comentarii Facebook