CLUJ: Scandal ”din dragoste” la Turda. O femeie a pus doi bărbați să îl snopească în bătaie pe fostul iubit, apoi s-a împăcat cu el


Un tânăr de 24 de ani a fost snopit în bătaie de doi consăteni, de 22 și 40 de ani, într-un bar din Turda.

Victima, din satul Bădeni, comuna Moldoveneşti s-a trezit, luni seară, rupt în bătaie şi batjocorit ore în şir, din cauza fostei sale iubite, o femeie de 38 de ani.

Acesta a fost ademenit şi adus la Turda, cu un taxi, de un bărbat de 40 de ani şi de un consătean de 22 de ani, fost şi el iubit al femeii.

Acolo la barul Tanira de lângă strada Armata Roşie, după zece seara, el şi unu` Dărăban au vrut să mă oblige să beau mult de tot, dar am refuzat fiindcă nu mi se părea în regulă ce se petrece. Atunci au sărit cu pumnii şi palmele peste mine şi au început să mă bată, pe rând. Mă ridicau de pe scaun, mă băteau şi apoi mă puneau iarăşi în fund. Apoi, spre marea mea uimire m-am trezit că Dărăban a adus-o pe Elena în bar şi apoi se distrau cu toţii văzând cum sunt umilit. O singură dată a fost impresionată Elena de situaţia mea şi le-a zis să mă lase. Şi asta a durat până la trei dimineaţa, a doua zi, când toţi trei au luat un taxi şi au plecat să bea în altă parte, împreună cu vânzătoarea barului, dar nu înainte să-mi mai ardă o palmă ca semn de rămas bun. Şi telefonul mi l-au distrus în timp ce mă băteau”, a povestit victima, Alex, pentru gazetadecluj.ro.

Rămas singur, Alex a luat un taximetru şi s-a întors acasă, unde mama lui i-a pansat ochiul tumefiat. Apoi, după ora 9.00 dimineaţa acesta s-a prezentat la postul de poliţie din Turda, fiind îndrumat spre I.M.L.Cluj pentru a-şi scoate certificat medico-legal.

Poliţiştii turdeni au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în acest caz.

Totuși, după câteva zile, tânărul a decis să se împace cu fosta sa iubită și să îi ierte pe cei doi agresori.

“Până la urmă suntem consăteni şi prieteni, în ciuda a tot ce s-a întâmplat”, a adăugat Alex.

Comentarii Facebook