Cluj-Napoca - Evitați strada Mozart: Oamenii cu bani să o repare singuri - FOTO

 

Strada Mozart din Cluj-Napoca arată ca după bombardamente. Șoferii se plâng de starea în care este drumul, dar nu se face nimic.

 

Strada nu este în programul de asfaltări al Primăriei Cluj-Napoca.

 

E Cluj-Napoca !!!!Capitala Europeana...Mondiala.....Internationala......Culturala...A sportului...tot ce vreti voi! NE MANDRIM CU STRAZILE JALNICE.....MIZERIA SI AGLOMERATIA!!!!”, a comentat un clujean.

 

Mi-ar place sa ii facem cadou dl primar un tablou cu aceasta arta”, a mai spus cineva.

 

Un alt clujean crede că e de datoria oamenilor cu bani care locuiesc pe această stradă din cartierul Bună Ziua să adune bani pentru a repara drumul. 

 

La câti oameni cu bani stați acolo făceați o coletărie și puneati o mașină doua de piatra și era rezolvată treaba E unu mare patron cu firma de drumuri și stație de betoane 2invest Radu Bercan care a făcut și vreo 7-8 blocuri”, a spus acesta.

 

-----------------

UPDATE

 

Primul tronson de aproximativ 70 metri (pana la podet) este in proprietatea municipiului, zona pe care au fost executate lucrari de asfaltare in anii anteriori. Pe tronsonul de strada nemodernizata, se pot executa doar lucrari de intretinere specifice strazilor nemodernizate (pietruire), lucru ce a fost realizat in toamna anului trecut. Din cauza traficului greu care tranziteaza la constructiile din zona, au aparut degradari pe care primaria le-a programat pentru intretinere, dar dat fiind faptul ca in aceasta perioada conditiile meteo nu sunt inca favorabile lucrarile nu s-au putut executa. Imediat ce vremea va permite acest lucru, vom interveni cu lucrari de intretinere”, promite Primăria.

 

Foto: Gelu B./ Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook