Cluj: Cum supraviețuiesc ”deținuții” intubați de la Chirurgie II. Totul e înghesuit în 30 de metri pătrați - VIDEO

 

Secția de ATI de la Chirurgie II din Cluj-Napoca este mai înghesuită decât o celulă din penitenciar, dar tot ce fac guvernanții este să vorbească despre condițiile precare din pușcării.

 

S-a discutat despre condițiile în care stau deținuții, dar aici pe o suprafață de nici 30 de mp sunt 9 paturi. Vorbim despre o secție ATI care deservește o secție cu 90 de paturi. 

 

Aici sunt 9 pacienți cu cinci ventilatoare. Această aparatură nu monitorizează tensiunea arterială în permanență, deci nu s-au adus cele mai noi aparate. Tensiunea se ia numai la 3 minute. Situația este incredibilă. Acum managerul Spitalului Județean pregătește un sistem de UPU la Chirurgie II, în condițiile în care în spatele meu stau pe paturi, intubați, pacienți pe o suprafață foarte mică. 

 

Vă arăt cum stau ”deținuții” din spitale, oameni care nu se pot deplasa și nu pot cere eliberarea ca deținuții din penitenciare. 

 

Este o secție din România care deservește 80 de paturi, Clujul de cinci stele, Clujul condus de un grup, Ioan Rus - Ștefan Florian - Alexandru Irimie - Băciuț”, a explicat deputatul Emanuel Ungureanu. 

 

Suntem pe secția unde a fost numit șef Marius Fodor de grupul pe care l-am menționat, pe un concurs făcut după ce secția a fost făcută din secția clinică în secție neclinică. Acest concurs a fost făcut în condiții despre care vom mai vorbi după un proces. Imaginați-vă că fostul director medical a fost președintele comisiei de examen, medic endocrinolog fiind, și nu s-a prezentat la concurs și totuși l-a notat pe domnul Fodor cu nota 10. Din acest sistem corupt ies acești monștri”, a mai adăugat parlamentarul, într-o trasmisiune LIVE. 

 

Compartimentul ATI de la Chirurgie 2 Cluj-Napoca are 9 paturi, 5 ventilatoare și aparatură, totul înghesuit în 30 de mp.

 

Sef de secție numit politic după un examen aranjat de o clică. Numele lui, Marius Fodor. Piramida Ioan Rus- Florian-Irimie-Băciuț susțin acest sistem medical putred de corupție și incompetență. DNA și DIICOT nu au cercetat măruntaiele sistemului medical clujean. De ce?”, se întreabă Ungureanu.

Comentarii Facebook