Chiriaș clujean: Plafonați chiriile. Faceti ceva pentru locuitorii clujeni fără case. Parcă vreți să plecăm

 

Un bărbat care laudă Primăria pentru că face ”treaba buna pentru clujeni...” cere o lege locală deplafonare a chiriilor. 

 

Acesta a reclamat pe aplicația My Cluj că simte că Primăria ar vrea să îi alunge pe ”în detrimentul studenților și angajaților firmelor străine din Cluj”.

 

La începutul reclamației, acesta cerea stații de biciclete în parcarea marilor magazine: ”Am o sugestie in urma discutiei cu mai multe persoane care folosesc bicilcleta de la Primarie, si anue ar fi tare bine sa avem statii de biciclete la Cora, la Kaufland si Lidl, avand in vedere ca la Polus este la Iulius este ar fi bine sa avem si la Cora si Kaufland cel putin, ne-ar ajuta mult, deoarece ne oprim sa ne luam apa de drum si nu putem parca nicaieri iar daca incercam sa intram cu ea nu ne dau voie. Deci rugamintea noastra ar fi sa fie ca ne-ati ajuta mult, Multumim. Dumnezeu sa va ajute sa faceti treaba buna pentru clujeni...” 

 

Cererea privind plafonarea chiriilor sau controlarea acestora prin lege e pe buzele multor persoane. ”Si apropo ar fi bine sa umblati cu o lege locala putin la chirii sunt exagerate, abia ne ducem traiul cu salariile astea mici nu e ecilibru intre cele doua... ori sa faceti ceva pentru locuitorii clujeni fara case sa putem si noi trai decent...va rugam! Simt uneori ca vreti sa ne alungati in detrimentul studentilor si angajatilor firmelor straine din Cluj. E si orasul nostru si meritam sa fim aici unde am adus pe lume copii si am trait o viata”, a mai scris acesta.

Comentarii Facebook