Centură prin spatele Polus, pentru a decongestiona DN 1 sufocat de traficul din Florești

 

Consiliul Județean Cluj și Primăria Florești vor investi într-o mini-centură de la Florești spre Cluj-Napoca, prin spatele Praktiker și Polus și care să ajungă pe Valea Gârbăului. 

 

Primăria Cluj-Napoca se va implica în acest proiect și va continua această centură spre Mănăștur și Calea Turzii. ”Există, din 2007, un proiect care vizează instituirea unei bretele de circulație care vine din Florești prin spate pe la Polus și iese la Valea Gârbăului. 

 

Noi ne vom implica în amenajarea unui drum de un kilometru de pe Valea Gârbăului spre Mănăștur, dar vom reabilita și drumul Sfântul Ion - Făget, pentru a duce traficul spre Calea Turzi. Această bretea de circulație are o importanță majoră pentru cei care vor să ajungă la Spitalul Regional de Urgență, din Florești și se va decongestiona DN 1”, a precizat Primarul Emil Boc.

 

Noi avem obligația de a prelua de la Primăria Florești și Consiliului Județean Cluj investiția și să ducem centura în Mănăștur și să o ducem spre Calea Turzii”, a mai spus edilul.

 

Comentarii Facebook