Când va fi gata sensul giratoriu de la Aeroport? - VEZI și FOTO

 

Consiliul Județean Cluj anunță că au început lucrările la sensul giratoriu de la Aeroportul Internațional Cluj, din 1 aprilie.

 

Lucrările la sensul giratoriu de la aeroport au demarat. Pe 29 martie, Primăria a eliberat constructorului autorizația de spargere, necesară pentru devierea liniilor de medie tensiune și a rețelelor de gaz. Mai e nevoie ca RATUC să repoziționeze stâlpii care îi aparțin, iar apoi se va construi sensul giratoriu efectiv. La această ora se lucrează. Autorizația expiră în decembrie”, precizează reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

 

Lucrările ar urma să fie terminate în 24 de luni. 

 

Primarul Emil Boc a precizat că după terminarea lucrărilor RATUC va introduce un autobuz de la Gară la Aeroportul Internațional Cluj, pe strada Grigore Ignat.

 

Autobuzul ar circula pe Bulevardul Muncii - strada Grigore Ignat - strada Traian Vuia - Aeroportul Cluj. ”De la Gara mergi spre Bulevardul Muncii si la capat, inainte de depoul de tramvaie, autobuzul o ia la dreapta pe Grigore Ignat si de acolo se iese pe Traian Vuia si la Aeroport”, au precizat reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

 

Sens giratoriu nou in fata Aeroportului! Vezi cum va arata zona FOTO si VIDEO

Comentarii Facebook