Bătrân ”săltat” de agenți pentru că vocifera împotriva lui Băsescu - VIDEO

 

Un bătrân care vocifera împotriva lui Traian Băsescu în timp ce acesta susținea un discurs la Cluj a fost ”săltat” ca un infractor de agenții care asigurau protecția.

 

Bătrânul se afla pe holul Casei de Cultură a Studenților Cluj, lânga sala Europa, unde Traian Băsescu susținea un discurs la dezbaterea organizată de Fundația Mișcarea Populară. Bărbatul vocifera nemulțumit că Traian Băsescu a distrus România. ”De doi ani o ducem rău. A tăiat salariile și acum ce mai vrea?”, a vociferat bătrânul.

 

Cei care asigurau protecția și securitatea l-au monitorizat încă din momentul în care Traian Băsescu a intrat în clădire, iar la un moment dat a fost luat pe sus și scos din imobil.  

 

Doi agenți care păreau a fi de la SPP l-au luat de brațe și l-au dus forțat pe scări.

 

Bărbatul ridicat de agenți se numește Victor Maghear, 85 de ani, fost deținut politic închis la Gherla, Periprava și Grind, timp de 6 ani. Victor Maghear a scris și o cartea ”Drumul Robilor”. 

-------------------

UPDATE

 

Purtătorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea, a declarat pentru Știri de Cluj că cei doi agenți care l-au ridicat pe bătrân nu sunt angajați ai Serviciului de Protecția și Pază.

 

Cei doi agenți puteau fi de la Jandarmerie, Poliție sau SRI.

Comentarii Facebook