Bătaie în Da Camel Club Cluj! Nouă DURI au tăbărât peste un tânăr, care le-a rezistat - VIDEO EXCLUSIV

 

Un tânăr a fost atacat de nouă bărbați în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intrare în Da Camel Club, din zona Pieței Mihai Viteazu. 

Din imaginile de supraveghere din local se vede cum unul dintre agresori a sărit la atac cu deosebită violență, dar cel lovit s-a apărat cu abilitate și cu două lovituri l-a pus în dificultate pe agresor. În acel moment, cei de pe margine au năvălit peste tânărul agresat și l-au lovit cu tot ce au avut la îndemână.

Unul dintre ei m-a locit cu o sticlă. M-am apărat și mi-a tăiat tendoanele de la mâna dreaptă. Am ajuns la spital și am fost operat. Am primit 30 de zile de îngrijiri medicale. Mă voi duce la Poliție și voi face plângere penală împotriva celor 9. M-au atacat la lașii, fără să le fac nimic. Când au văzut că l-am făcut KO pe liderul lor au sărit toți pe mine. Nu mă voi lăsa și le voi face plângere penală”, a povestit victima. 

Polițiștii s-au autosesizat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În prezent fac cercetari pentru identificarea persoanelor implicate. Localul este pe strada Tipografiei”, a precizat Poliția Cluj.

Comentarii Facebook