Au fugit de poliție prin tot Clujul cu mult tupeu. Cum s-a oprit cursa și cine sunt ȘMECHERII - FOTO

 

Trei tineri au fugit de poliție prin tot Clujul, vineri seara, în jurul orei 21.00. 

 

O mașină cu numere de Italia, marca Rover, nu a oprit la semaforul roșu de pe Primăverii. Un polițist le-a făcut semn să tragă pe dreapta, dar șoferul a ignorat indicațiile agentului de poliție și a plecat mai departe. 

 

Au luat-o prin oraș, pe Plopilor, pe linia de tramvai și au ajuns în Mărăști, la Kaufland, unde au lovit o mașină oprită la semafor, au mai mers vreo 3 metru și au dat într-o bordură. Cei trei s-au dat jos și au luat-o la fugă”, precizează un martor.

 

Polițiștii l-au prins pe pasagerul din dreapta. Până la ora 22.00 nu se știe dacă ceilalți doi au fost reținuți, dar surse din Poliția Cluj spun că au fost identificați. 

 

Cei trei ar face parte dintr-un cunoscut clan de romi din Cluj.

-----------------

UPDATE

 

În autoturismul care a fugit de poliție erau câțiva infractori periculoși. 

 

Este vorba despre Marcu Lingurar, 24 de ani, dat in urmarire locala de catre politistii de la IPJ Cluj pentru spargeri de locuințe. El a fost filat vineri seara in cartierul Manastur, pe strada Vidraru, de polististii de la Sectia 4 de Politie din Cluj Napoca, când analiza o spagere. Marcu Lingurar conducea un autoturism inmatriculat in Italia, desi nu avea permis de conducere iar masina nu era asigurata.

 

În mașină se mai găseau doi infractori periculoși, unul dintre ei fiind Eugen Rostas, de 27 de ani, din Baciu, judetul Cluj.

 

Au observat masina politiei si au incercat sa fuga de la fata locului stiindu-se urmariti. A urmat o urmarire prin tot Clujul, care s-a derulat din cartierul Manastur pana in cartierul Marasti, in fata la Kaufland, unde masina condusa de Marcu Lingurar a lovit un autoturism Skoda, care circula regulamentar. Din pacate pentru sofer, acesta va trebui sa isi repare singur masina deoarece autoturismul condus de Lingurar Marcu Lucian nu era asigurat. Dupa ce au oprit masina, cei trei au fugit care incotro”, spune un oficial al Politiei Cluj.

 

In cursul serii a fost prins doar Eugen Rostas, zic Piticul, din Baciu.

 

Marcu Lingurar, 24 de ani, din Apahida, a fost condamnat în 2010 la opt ani de inchisoare, pentru furt, fiind eliberat in luna mai 2015, cu un rest de pedeapsa de executat de trei ani. 

 

Acesta este analfabet și nu putea să obțină permisul de conducere.

Comentarii Facebook