Angela Merkel va sta la Cluj aproape 3 ore si va rosti un discurs de fix 12 minute, dupa model nemtesc!


Angela Merkel va ajunge la Cluj in jurul orei 15.40 si va sta doua ore si 50 de minute. Va primi titlul de Doctor Honoris Causa si va rosti un discurs "nemtesc", de 12 minute fix.

Avionul care o va aduce la Cluj Napoca pe Cancelarul Germaniei va ateriza la ora 15.40. Totul este stabilit pana in cel mai mic detaliu si staff -ul nu a lasat nimic la voia intamplarii.

Angela Merkel va ajunge la UBB la ora 16.00 si va asista la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa. La ceremonia din Aula Magna a Universitatii este programat si discursul pe care cancelarul il va sustine si care nu va depasi durata de 12 minute, asa cum a stabilit Angela Merkel, cunoscuta pentru faptul ca este extrem de stricta.

Cancelarul va participa la un cocktail si de la pra 17.20 va inaugura Institutul de Studii Germane, unde va sta 50 de minute. Angela Merkel se va intalni cu studentii si profesorii de la sectiile in limba germana de la UBB Cluj, dupa care va pleca spre aeroport, de unde va decola la ora 18.30.

Comentarii Facebook