Alexandru Tomescu a atacat Rosia Montana inainte de recitalul de la Balul Operei! RMGC este unul dintre sponsorii principali


Violonistul Alexandru Tomescu a lansat un atac dur la adresa sponsorului Balului Operei, Rosia Montana Gold Corporation (RMGC), afirmand ca isi va dona onorariul campaniei "Salvati Rosia Montana".

"Am venit cu foarte mare bucurie la concertul din seara aceasta. Un eveniment de o asemenea amploare si cu un asemenea istoric presupune foarte multa munca, prin urmare atat eu, cat si Toma Popovici dorim sa multumim si sa felicitam din inima organizatorii pentru efortul depus!

Facem insa o precizare extrem de importanta: dorim sa ne disociem clar de Rosia Montana Gold Corporation si de toate actiunile acestei companii. In semn de solidaritate cu cei care incearca sa salveze aceasta zona, atat eu, cat si Toma Popovici " am decis sa donam in intregime onorariul din seara aceasta Asociatiei Salvati Rosia Montana", a declarat Alexandru Tomescu in fata salii pline a Teatrului National, inainte a recital.

Clujenii i-au aplaudat gestul, unic la editia din acest an a Balului Operei.

 

Purtatorul de cuvant al RMGC, Catalin Hosu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca Rosia Montana Gold Corporation respecta opinia oricui, dar "arta are nevoie de organizatori, are nevoie de sponsori pentru ca astfel se poata ajunge la valoare si performante. Noi suntem mandri ca am putut contribui la un eveniment de succes cum a fost Balul Operei din Cluj".

 

Cititi si...

 Rosia Montana, unul dintre sponsorii Balului Operei 2011

Comentarii Facebook