Accident pe varianta Zorilor - Mănăștur. S-a răsturnat! Siguranța pietonilor e ZERO în acea zonă - FOTO

 

Un autoturism s-a răsturnat pe varianta Zorilor - Mănăștur, joi dimineața, în jurul orei 8.20.

 

Șoferul a lovit parapeții din zona dinspre Mănăștur a străzii și a fost aruncat spre trotuar, unde a lovit stâlpul de protecție și s-a răsturnat. 

 

Locuitorii din zonă spun că se simt în nesiguranță totală și se așteaptă oricând să fie spulberați pe trotuar de un șofer inconștient.

 

Ei cer Primăriei să amplaseze benzi rezonatoare, pentru a-i opri pe șoferi, iar trotuarul să fie protejat cu parapeți. ”Dacă nu era acel stâlp, mă omora pe tortuar. Trebuie puse benzi rezonatoare ca la Lidl. E singura șansă pentru a-i opri pe vitezomani”, ne-a semnalat un martor.

 

Culmea, la ultima ședință a Comisiei de Siguranță a Circulației din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Poliția rutieră l-a informat pe primarul Emil Boc că nu se impun montarea de benzi rezonatoare în partea de jos a străzii Frunzișului (varianta Zorilor - Mănăștur), pentru că majoritatea accidentelor s-au petrecut la curba de la Lidl. 

 

Montarea acestor benzi rezonatoare ar fi însemnat o investiție minimă, dar prevenția unor accidente ar fi fost mult crescută. ”Nu se face nimic până când nu se întâmplă ceva. Acum dacă vor fi accidente și jos, Primăria va monta benzi rezonatoare. Nu înțeleg de ce nu prevăd evoluția lucrurilor, cînd este atât de clar ce se va întâmpla”, a mai reclamat un cititor.

 

Vom reveni cu imagini video...

 

Foto: martor / Info Trafic Cluj

Comentarii Facebook