Accident mortal pe centura orașului Gherla

 

Un tânăr a decedat luni seara în urma unui accident de circulație produs pe centura orașului Gherla. 

 

Șoferul de 28 de ani s-a angajat într-o depășire neregulamentară pe Centura orașului Gherla și a intrat într-o coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule care circula regulamentar din sens opus și era condus de un bărbat de 57 de ani.

 

Șoferul de 28 de ani a murit.

--------------------

UPDATE

 

Accident rutier mortal pe D.N. 1C - Centura Ocolitoare a municipiului Gherla, în care au fost implicate un autoturism şi un ansamblu de vehicule (TIR).

 

La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, pe D.N. 1C – varianta ocolitoare a municipiului Gherla, a avut loc un accident rutier grav, fiind implicate un autoturism şi un ansamblu de vehicule (TIR), în urma căruia o persoană a decedat, în următoarele împrejurări:

 

Un bărbat de 28 de ani din municipiul Gherla, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1C – Varianta Ocolitoare Gherla, din direcţia Dej spre Gherla, pe fondul efectuării manevrei de depăşire, fără a se asigura corespunzător, a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula regulamentar din sens opus şi era condus de un bărbat de 57 de ani din Cluj-Napoca.

 

În urma accidentului, conducătorul auto de 28 de ani, a decedat, iar cele două autovehicule au suferit avarii.

 

 

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook