Miercuri 24 Aprilie

Accident mortal in fata la Polus Center! Un biciclist a fost lovit de un autoturism langa pasarela de acces spre centrul comercial

 

Un biciclist a fost accidentat mortal pe Drumul National 1 in timp ce se pregatea sa urce pe pasarela care face accesul spre Polus Center.

 

Accidentul s-a produs in jurul orei 9.30 dimineata. "Biciclistul a virat la stanga fara sa se asigure si a trecut de pe prima banda spre pasarela de acces spre Polus Center. Un autoturism l-a lovit din spate si biciclistul a murit in urma impactului", a declarat pentru Stiri de Cluj purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

 

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj au trimis la accident un echipaj SMURD, dar biciclistul nu a mai putut fi salvat.

 

Martorii sustin ca biciclistul a fost resuscitat, dar era in stare foarte grava, fiind proiectat cativa metri in urma impactului.

Multumim cititorului Stiri de Cluj Florin Rarau pentru fotografia oferita.


Vezi si...

Accident pe strada Plevnei surprins in direct de camerele de supraveghere ale Primariei Cluj Napoca - VIDEO

Un barbat a fost lovit pe trecerea de pietoni de un troleibuz pe strada Motilor din Cluj-Napoca! A fost dus in stare grava la UPU- VIDEO IMAGINI SOCANTE

Comentarii Facebook