Accident la Căpușu Mare cu CINCI MORȚI. O familie de romi din Gilău a pierit. CAUZA: VITEZA - VIDEO

 

Un accident grav de circulație s-a produs, vineri dimineața, în jurul orei 10.30, între localitățile Dumbrava și Căpuș.

 

Potrivit ISU Cluj, accidentul s-a soldat cu 5 victime, fiind trimise la acest incident rutier mai multe autospeciale SMURD și descarcerare.

--------------------------------------

UPDATE

 

Accidentul dintre Dumbrava și Căpuș s-a soldat cu cinci morți. Este vorba despre o familie de romi din Gilău, care se afla într-un Ford. ”Autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani a derapat într-o curbă și a intrat sub un TIR”, au declarat martorii.

 

Traficul este blocat pe DN 1.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (11.30)

 

A fost un accident între un TIR și un autovehicul, între localitatea Dumbrava și Căpușu Mare. Au fost cinci adulți implicați. Toți au decedat pe loc. Trei au rămas în mașină și au scoși prin descarcerere. Două persoane au fost proiectate prin parbrizul autoturismului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

 

Traficul se desfășoară acum pe un singur sens.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (12.00)

 

Circulația a fost reluată complet.

 

Persoanele implicate în acest accident și care au decedat veneau de la o cununie civilă și se îndreptau spre un restaurant unde urmau să sărbătorească evenimentul. Mirele și mireasa se aflau într-o altă mașină. 

 

În accident au decedat rudele miresei, părinții, fratele și alte două persoane. Vezi AICI detalii.

Comentarii Facebook