Miercuri 24 Aprilie

Adevărul despre accident în lanț în Gheorgheni, de lângă Interservisan - FOTO

 

UPDATE

 

Șoferul autoturismului Renault din imagini ne-a relatat ce s-a întâmplat de fapt la accidentul din cartierul Gheorgheni, de vineri.

 

Trei mașini, inclusiv a mea, stăteam la ieșire de pe stradă pentru a intra în sensul giratoriu și o doamnă cu BMW ne-a măăturat pe toți. Eu am fost avariat cel mai tare. Când a coborât doamna din mașină ne-a spus că s-a aplecat la bancheta din spate pentru că i-a căzut copilul de 2 luni de pe banchetă și a apăsat accelerația în loc de frână. Nu știu dacă bebelușul avea centura pusă sau era în scoică, dar doamna a spus că a căzut copilul de pe banchetă. 

 

Noi toți am dat declarații la poliție despre cele întâmplate, dar doamna încă nu a dat pentru că bebelușul a fost internbat în spital, se pare în stare gravă”, ne-a relatat șoferul autoturismului Renault. 

 

----------------------- 

Un accident în lanț s-a produs în Gheorgheni, la sensul giratoriu de lângă Interservisan, unde patru autoturisme s-au tamponat față / spate.

 

Din primele informații, accidentul s-a produs din cauza nerespectării distanței regulamentare în trafic. Un șofer a oprit brusc, iar ceilalți trei au intrat, rând pe rând, unul în altul. 

 

Eu și copilul meu urma sa trecem prin fata Renault -ului. Am avut reacția sa îl trag in spate pe copil și am văzut asta live . Groaznic! Copilul meu a făcut un atac de panica”, a relatat o clujeancă.

 

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de Ambulanță și Poliție.

 

Foto: Info trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook