Accident în Cluj, la Luncani. O fetiță de 13 ani a murit. Tatăl ei era beat la volan - FOTO


Un accident rutier a aut loc în jurul orei 18.15 în localitatea clujeană Luncani.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Avram Iancu intervine cu un echipaj special SMURD, însă la fața locului se va deplasa și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.
-----------

UPDATE (22.00)

 

În autoturismul care venea de la Lunca Mureșului se afla o familie. Tatăl era la volan, iar în autoturim și mai afla soția și fiicele de 13 și 19 ani.

 

Șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un stâlp. Autoturismul s-a încolăcit în jurul stâlpului ca urmare a impactului, iar fata de 13 ani a fost rănită foarte grav, decedând.

 

Coform polițiștilor, șoferul era băut. Bunicul fetelor a spus că cei patru au fost la țară la muncă. ”Mai bine conducea fata de 19 ani care și-a luat de curând permisul. Sunt distrus”, a spus bătrânul.

 

Elicopterul SMURD a fost rechemat la bază pentru că nu a mai fost nevoie de intervenția lui.

 

 

 

------------------------

UPDATE (16 martie)

 

ACCIDENT LA LUNCANI -La data de 15 martie a.c., ora 17:34, pe DJ 107 F, între localităţile Gligoreşti şi Lunca Mureşului, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane, rănirea gravă a două persoane, rănirea uşoara a unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

 

În fapt, un bărbat în vârstă de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturim pe DJ 107 F, din direcţia Lunca Mureşului spre Gligoreşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi, derapând, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune laterală stânga cu un stâlp de susţinere a reţelei de telefonie care mărginea sensul de mers. 

 

În urma primelor verificări s-a stabilit că bărbatul din comuna Luna nu a respectat limita legală de viteză şi că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Accidentul rutier s-a soldat cu decesul unei minore de 13 ani din comuna Luna, rănirea gravă a conducătorului auto şi a unei femei de 39 de ani, precum şi cu rănirea uşoară a unei tinere de 19 ani.

 

La faţa locului a fost prezent şi elicopterul SMURD - Târgu Mureş. 

 

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, precizează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook