VIDEO EXCLUSIV - Accident grav langa Biblioteca "Octavian Goga" din Cluj-Napoca. Doua fetite au fost spulberate pe trecerea de pietoni de un BMW

Doua fetite au fost lovite in plin pe trecerea de pietoni din fata Bibliotecii "Octavian Goga" din Cluj-Napoca de soferul unui BMW in jurul orei 20.05.

?

Martorii povestesc ca soferul conducea cu viteza si a intrat in plin in cele doua fetite de 12 si respectiv 13 ani. La fata locului au sosit si politistii care au declansat o ancheta.

?

"A venit si le-a luat in plin, fara urme de franare, fara nimic. Este vorba de un tanar de 19 ani care venea de la Tribunal si se intrepta spre strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca. In timp ce rula cu viteza pe Bulevardul Dorobantilor, in cartierul Marasti, le-a lovit pe cele doua fetite care ieseau de la biblioteca si trecereau regulamentar strada", a declarat pentru Stiri de Cluj inspectorul Sorin Precup, purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj.

?

BMW care le-a lovit pe cele doua fetite are numarul de inmatriculare CJ 23 DMY si este inca la locul accidentului. Victimele au suferit rani grave si au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgentelor Copii de pe strada Motilor, a mai spus inspectorul Sorin Precup.

?

Pozele in care apare soferul care le-a lovit pe cele doua fetite ne-au fost trimise pe site de un cititor, cariuia ii multumim.

?

Pe aceeasi tema:

VIDEO - Accidentul grav din fata Bibliotecii "Octavian Goga", soldat cu ranirea grava a doua fetite a fost filmat de un clujean

Comentarii Facebook