Accident cu 5 victime pe B-dul Muncii FOTO si VIDEO

 

Un accident rutier a avut loc duminica, 29 aprilie, in jurul orei 10.30, la intersectia strada Fabricii cu Bulevardul Muncii.

 

ISU Cluj anunta ca accidentul s-a soldat cu 5 victime si se intervine cu o ambulanta SMURD si doua autospeciale.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

"In accident au fost implicate o masina mica si un microbuz. Mai multe persoane din masina mica au fost ranite. Cele 5 persoane ranite au fost luate de catre ambulante si duse la UPU", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, locotrenentul Andrei Biris.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

 

"Cauza accidentului a fost neacordare de prioritate. Soferul autoturismului nu s-a asigurat, nu a acordat prioritate microbuzului si astfel a fost acrosat. In urma impactului, cele 5 victime au fost transportate la UPU, dar deocamdata nu stim diagnosticul", a declarat Daniel Graur, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 2



"Au fost aduse la Unitatea de Primire a Urgentelor cinci persoane cu rani grave in zona capul si a fetei. Acum sunt in curs de investigare de catre medicii de la UPU. Cele cinci victime prezinta fracturi in zona capului si a fetei. Din cate am aflat de la colegii mei, exista doua victime care au si fracturi la maini si la picioare. Toate persoanele sunt cu varste cuprinse intre 30 si 37 de ani.

 

Din masina mica sunt patru raniti, iar din microbuz un tanar de 37 de ani. Starea acestora este stabila si nu exista risc iminent de deces", a declarat Cristiana Ciortea, director Spitalul Clinic Judetean Cluj.

Comentarii Facebook