Accident pe autostrada A3! Un om a fost grav ranit si doua masini distruse! - Galerie FOTO si VIDEO

Cele doua masini au derapat si au intrat una dupa cealalata in acelasi loc intr-un perete de pamant. Rezultatul a fost ranirea grava a unei persoane si avarierea a doua masini.

 

Primul care a derapat si s-a oprit in parapet a fost soferul unui autoturism marca Renault. In jurul orei 16,00, cand a ajuns in dreptul kilometrului 17, soferul a derapat si a pierdut controlul volanului. A ajuns intr-un sant si s-a oprit intr-un perete de pamant.

 

Au trecut doar 10 minute pand cand o alta masina a avut acelasi traseu. Soferul venea tot dinspre Gilau si se indrepta spre Turda. Tot la kilometrul 17 a derapat si s-a oprit la mai putin de jumatate de metru de prima masina, in acelasi perete de pamant.

 

In urma impactului un om a suferit o fractura de coloana si a fost transportat de urgenta la spital de un echipaj SMURD.

 

Politia si CNADNR se afla la fata locului pentru investigarea cauzelor producerii accidentului. Traficul se desfasoara normal pentru ca cele doua autoturisme au iesit in decor si nu perturba circulatia.

 

Comentarii Facebook