Miercuri 24 Aprilie

Protestatarul cu tabletă a ieșit în stradă la Cluj: Ponta și ai lui de cred proști - VIDEO

 

Protestatarul cu tabletă a ieșit în stradă la Cluj pentru a protesta față de salvarea senatorului Dan Șova de la închisoare. 

 

Suntem în mileniul tehnologiei și mi se pare o risipă de hârtie să scriem un mesaj când putem folosi o tabletă pentru a scrie câte vrem”, a spus Robin Molnar.

 

El a scris pe tableta lui zeci de mesaje care îndeamnă la respectarea statului de drept și la o clasă politică cinstitită. ”Cerem lucruri care ar trebui să fie de bază în societatea românească, dar care nu sunt respectate. Trebuie să facem ceva pentru că nu mai merge. Ne întoarcea înapoi într-o perioadă când Constituția României nu exista”, crede clujeanul.

 

Întrebat dacă crede că parlamentarii tot nu se tem de ”popor”, cu toate că românii și-au demonstrat forța la alegerile din 2014, Robin Molnar a spus că: ”Cu siguranță pentru că Parlamentul a același, oamenii sunt ușor schimbați. Parlametarii nu vor să înțeleagă chestia asta, de aceea suntem în stradă acum”, a mai spus clujeanul. 

 

El crede că parlamentarii ”au încercat să vadă dacă le merge cu Dan Șova. Parlamentul nu are voie să intre și să facă Justiție. Cred că premierul Victor Ponta a fost șocat de reacția oamenilor. Nu se aștepta să îi vadă în stradă și cred că în continuare o parte a clasei politice ne ia de proști”.

 

Protestul ANTI Șova de la Cluj s-a transformat în ANTI Ponta: Ponta nu uita o să mergi la DNA - VIDEO și FOTO

Comentarii Facebook