Premierul Cioloș luat la rost de un boxer la Cluj-Napoca: De ce aduceți migranți islamiși în România?

 

Un bărbat fost boxer l-a luat la rost pe premierul Dacian Cioloș, în fața Muzeului de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca. 

 

”De ce permiteţi să fie aduşi migranţi islamişti în România? Să vă fie ruşine pentru ce faceţi românilor!”; i-a transmis Călin Mărincuş. 

 

Cioloș nu a spus nimic, dar la ieșire din Muzeu a stat de vorbă cu Călin Mărincuş.

 

Autorităţile române au luat o decizie împreună cu statele membre ale Uniunii Europene, de unde România primeşte bani, unde românii pot să se ducă la muncă în alte state membre. Toate aceste țări împreună au decis să primească un număr de migranți. România a primit câteva zeci. Asta nu are legătură cu Consitituția sau cu alte lucruri”, i-a spus premierul.

 

”Nu, dvs spuneți că se pune egalul între românii care lucrează în străinătate și islamiștii, pe care îi aduceți aici. Pe urmă spuneți că s-au primit bani, dar pe noi nu ne interesează să primim bani pentru islamiști”, a replicat Călin Mărincuș.

 

Eu am spus că România face parte din Uniunea Europeană și are niște drepturi, cum e dreptul de a munci în alte părți și dreptul de a primi fonduri pentru investiții, dar are și obligații. România și-a asumat împreună cu celelate țări, care primesc zeci și sute de mii de migranți, România s-a angajat la câteva sute și din care a primit acum 15”, a mai spus premierul.

 

Nu are legătură cu realitatea ceea ce spuneţi. Românii nu a fost întrebați. Dvs. condamnați poporul român la islamizare și vă semnați o condamnare din partea românilor”, a mai spus Călin Mărincuş.

 

Premieru Dacian Cioloș se află într-o vizită scurtă la Cluj-Napoca, urmând ca apoi să plece acasă în Sălaj.

Comentarii Facebook