Petrecere cu 1700 de pensionari la Cluj. Emil Boc a fost aclamat, iar apoi le-a promis abonamente pe RATUC și subvenție la căldură - VIDEO

 

Emil Boc a deschis petrecerea de la Hotelul Napoca, unde au fost invitați circa 1.700 de pensionari, cu ocaza Zilei Internationale a Vârstnicului.

 

Pensionarii s-au adunat la hotel încă de la ora 15.30, cu toate că petrecerea a început numai la 17.00. Pentru că le era foame, foarte mulți au mâncat pe rupte aperitivul, până la ora 17.20, când a ajuns și primarul Emil Boc.

 

Pentru gestul acestuia și al consilierilor PDL, care au votat în unanimitate alocarea sumei de 120.000 de lei pentru organizarea acestei petreceri, primarul Emil Boc a fost aplaudat la scenă deschisă. ”Asta este singura peterecere la care am fost din 2005 și până acum, când a fost sărbătorită tot aici Ziua Internațională a Vârstnicului”, a spus Maria Suciu, din cartierul Zorilor.

 

Emil Boc a trecut în revistă proiectele municipalității și i-a asigurat pe pensionari că vor primi în continuare gratuitate pe RATUC și că gigacalori va fi subvenționată la Cluj-Napoca. (Vezi tot ce a edilul în materialul VIDEO)

 

Pensionarii au mers cu taxiul la petrecerea de la Hotelul Napoca, organizată pe banii Primăriei - VIDEO

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook