Miercuri 24 Aprilie

Marius Nicoară, trimis în judecată pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

 

Senatorul Marius Nicoară a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul privind conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Accidentul s-a produs în luna noiembrie 2014. Senatorul Marius Nicoară conducea autoturismului și a lovit un taximetru. Lucrurile puteau fi tranșate amiabil, dar Marius Nicoară a vrut să vină poliția. 

 

Senatorul Marius Nicoară a recunoscut atunci că vina accidentului îi aparține.

 

Era polei, dar nu vreau să nu fiu bărbat și să dau vina pe vreme. Am lovit un taximetrist. Am frânat prea târziu. El voia să o ia la stânga, iar eu l-am lovit, l-am proiectat într-un gard. Asta este tot ce s-a întâmplat. Nu aveam viteză uriașă, dar aveam atâta viteză încât nu s-a oprit mașina”, a declarat senatorul Marius Nicoară pentru Știri de Cluj.

 

De asemenea, acesta susține că a băut doar un cocktail, dar a vrut să meargă să i se recolteze probe biologice, ”pentu a nu exista discuții”.

 

Am cerut să fiu dus, ca să nu fie discuții. Am apucat să beau un cocktail. Nu contează cât alcool avea, dar nu vreau să existe discuții apoi”, a mai precizat Nicoară.

 

Procurorii au trimis cazul în instanță chiar înainte de începerea campaniei electorale. Marius Nicoară candidează pentru un nou post de senator din partea PNL Cluj.

 

Vezi AICI poze de la locul accidentului.

Comentarii Facebook