La Cluj nu se mai adună gunoiul menajer. Rampa de la Pata Rât s-a UMPLUT și e închisă - EXCLUSIV

 

Rampa de la Pata Rât s-a umplut și nu mai poate fi folosită pentru depozitatea gunoiului menajer. Directorul Salprest Rampă, Eugen Vereș, susțin că, dacă va ploua, situația ar putea fi deblocată în două săptămâni.

 

S-a închis rampa pentru că s-a umplut și avem probleme cu extinderea ei. E plină celula suplimentară a vechii rampe. În acest weekend vom lucra la decongestionarea rampei suplimentare, dar ne va lua o săptămână dacă nu plouă. Dacă va ploua, așa cum spun meteorologii, atunci 2 săptămâni nu se va putea depozita nimic pe rampa de la Pata Rât”, a explicat pentru Știri de Cluj directorul Eugen Vereș.

 

El i-a anunțat pe toți operatorii de salubritate din județ să nu mai aducă gunoaie la rampă pentru că e închisă. ”Acești operatori de salubritate aveau obligația să sune la Primărie și să anunțe că rampa este închisă. Eu nu l-am sunat pe Boc și pe nimeni în calitate de administrator al rampei. Prin firma mea de salubritate, Brantner Vereș, am trimis o adresă la Direcția Tehnică din Primăria Cluj-Napoca și am spus că rampa s-a înschis”, a mai precizat Eugen Vereș. 

 

Acesta pare a fi un dialog al surzilor. Directorul Salprest Rampă, Eugen Vereș, recunoaște că Primăria Cluj-Napoca ar putea ajuta la deblocarea crizei și la identificarea unui teren pentru depozitarea provizorie a gunoaielor, dar tot el spune că nu a sunat pe nimeni din conducerea municipalității pentru a anunța această criză.

Comentarii Facebook